Πρόσκληση στο 10ο Πανελλήνιο Φεστιβάλ Πολεμικών Τεχνών

 Α.Σ. «ΟΥΡΑΝΙΟΣ ΔΡΑΚΟΣ»

ΣΑΟΛΙΝ ΚΟΥΝΓΚ ΦΟΥ ΝΕΑ ΣΜΥΡΝΗ

ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ «ΟΥΡΑΝΙΟΣ ΔΡΑΚΟΣ»

Ανακοίνωση νομικού περιεχομένου.

Οι πληροφορίες που περιέχει ο παρών ιστότοπος υπόκεινται σε Δήλωση Αποποίησης Ευθύνης, σε Επιφύλαξη Δικαιωμάτων Πνευματικής Ιδιοκτησίας και σε Κανόνες Περί Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων.

Παρακαλούμε πριν συνεχίσετε να διαβάσετε τους Όρους και Τις Προϋποθέσεις Χρήσης.

14/10/2017

Πρόσκληση στο 10ο Πανελλήνιο Φεστιβάλ Πολεμικών Τεχνών

Πρόσκληση στο 10ο Πανελλήνιο Φεστιβάλ Πολεμικών Τεχνών ΜΥΓΔΟΝΙΑ

Το Κέντρο Πολιτισμού Σαολίν Ουράνιος Δράκος, έλαβε επίσημη πρόσκληση απο την Ελληνική Ομοσπονδία Πολεμικών Τεχνών [ΕΟΠΤ], για να συμμετέχει στο 6° Διεθνές και 10° Πανελλήνιο Φεστιβάλ Πολεμικών Τεχνών ΜΥΓΔΟΝΙΑ που θα διεξαχθεί το Σάββατο 25 [17.00μ.μ.] και την Κυριακή 26 [9.00π.μ.] Νοεμβρίου 2017 στο Δημοτικό Αθλητικό Κέντρο Λαγυνών, του Δήμου Λαγκαδά, σε συνεργασία με τον Α.Σ.Γ.Α.Γ.Σ.Κ. Μυγδονία και το Δήμο Λαγκαδά
, ο οποίος στηρίζει αυτή τη Διοργάνωση την τελευταία πενταετία.

"Ο Αθλητικός Σύλλογος Σαολίν Νέας Σμύρνης Ουράνιος Δράκος θα ανταποκριθεί θετικά στη πρόσκληση αυτή, όπως κάνει σε κάθε διοργάνωση που μας προσφέρει τη δυνατότητα να παρουσιάσουμε στο ευρύ κοινό τις Τέχνες και το Πολιτισμό του Σαολίν", δήλωσε ο Δάσκαλος του Κέντρου Κοκκάλας Λάμπρος.

Δηλώσεις συμμετοχής μέχρι 21 Οκτωβρίου 2017.

Σας Υπενθυμίζουμε ότι: Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του celestial-dragon.gr, διατίθεται στους επισκέπτες αυστηρά και μόνο για προσωπική χρήση. ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η αναδημοσίευση, η αναπαραγωγή, ολική, μερική ή περιληπτική ή κατά παράφραση ή διασκευή απόδοση του περιεχομένου του παρόντος web site με οποιονδήποτε τρόπο, ηλεκτρονικό, μηχανικό, φωτοτυπικό, ηχογράφησης ή άλλο, άνευ εγγράφου αδείας του celestial-dragon.gr συμφώνως προς τη Νομική Βάση περί πνευματικής ιδιοκτησίας, συγγενικών δικαιωμάτων και πολιτιστικών θεμάτων και κυρίως του Ν. 2121/93, αρ. 66Α ή νεωτέρου αυτού. Παρακαλούμε σημειώσατε ότι παραβίαση των πνευματικών ή οποιονδήποτε άλλων προστατευόμενων δικαιωμάτων μας μπορεί να οδηγήσει σε αστικές ή ποινικές διαδικασίες εναντίον σας.

TEΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ

Aποκλειστική Ιδιοκτησία Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος