Σεμινάριο Του Τσανγκτσούν στον Ουράνιο Δράκο

 Α.Σ. «ΟΥΡΑΝΙΟΣ ΔΡΑΚΟΣ»

ΣΑΟΛΙΝ ΚΟΥΝΓΚ ΦΟΥ ΝΕΑ ΣΜΥΡΝΗ

ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ «ΟΥΡΑΝΙΟΣ ΔΡΑΚΟΣ»

Ανακοίνωση νομικού περιεχομένου.

Οι πληροφορίες που περιέχει ο παρών ιστότοπος υπόκεινται σε Δήλωση Αποποίησης Ευθύνης, σε Επιφύλαξη Δικαιωμάτων Πνευματικής Ιδιοκτησίας και σε Κανόνες Περί Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων.

Παρακαλούμε πριν συνεχίσετε να διαβάσετε τους Όρους και Τις Προϋποθέσεις Χρήσης.

03/06/2016

Σεμινάριο Του Τσανγκτσούν στον Ουράνιο Δράκο

Σεμινάριο Του Τσανγκτσούν στον Ουράνιο Δράκο

Tη Τρίτη 31 Μαΐου 2016, ολοκληρώθηκε με επιτυχία το 1ο Σεμινάριο του Τσανγκτσούν στο Κέντρο Πολιτισμού Σαολίν Ουράνιος Δράκος, από το Διεθνή αντιπρόσωπο του Κέντρου Τσανγκτσούν Λάο Σι Τσιμπινουδάκη Γιώργο. Το σεμινάριο έγινε στα πλαίσια της συνεργασίας του Ελληνικού Πολιτιστικού Οργανισμού Σαολίν με το Κέντρο Έρευνας Πολεμικών Τεχνών και Πολιτισμού του Τσανγκτσούν [Κιν.: Chángchūn jīng kāi fútú hànxué yánjiū 长春 经开 国学 武道研究会], και αφορούν το Παραδοσιακό Σαολίν Τσουάν. Σκοπός του εκπαιδευτικού αυτού σεμιναρίου όπως και των άλλων που θα ακολουθήσουν, είναι η δημιουργία τμημάτων διαγωνισμού στο Σαολίν Τσουάν, σύμφωνα με τους κανονισμούς της Chinese Wushu Association [Κιν.: zhōngguó wǔshù xiéhuì 中国武术协会], μέσω 3ετούς επιμορφωτικού πλάνου το οποίο συνέταξαν 17 Δάσκαλοι της Κίνας.

«Σκοπός του προγράμματος αυτού, που ξεκίνησε σήμερα με επιτυχία, είναι η εξέλιξη των Σπουδαστών και των Σπουδαστριών του Ουράνιου Δράκου, και ο εμπλουτισμός των γνώσεων που τους προσφέρει το Κέντρο μας», δήλωσε ο Διευθυντής του Αθλητικού Συλλόγου Σαολίν Νέας Σμύρνης και πιστοποιημένος Δάσκαλος του Σαολίν Τσουάν [Κιν.: Shàolínquán 少林拳] από το Κέντρο Έρευνας Πολεμικών Τεχνών και Πολιτισμού του Τσανγκτσούν, Σι Χανγκ Λινγκ [κιν.: shìhénglíng 释恒灵] - Κοκκάλας Λάμπρος.

Σας Υπενθυμίζουμε ότι: Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του celestial-dragon.gr, διατίθεται στους επισκέπτες αυστηρά και μόνο για προσωπική χρήση. ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η αναδημοσίευση, η αναπαραγωγή, ολική, μερική ή περιληπτική ή κατά παράφραση ή διασκευή απόδοση του περιεχομένου του παρόντος web site με οποιονδήποτε τρόπο, ηλεκτρονικό, μηχανικό, φωτοτυπικό, ηχογράφησης ή άλλο, άνευ εγγράφου αδείας του celestial-dragon.gr συμφώνως προς τη Νομική Βάση περί πνευματικής ιδιοκτησίας, συγγενικών δικαιωμάτων και πολιτιστικών θεμάτων και κυρίως του Ν. 2121/93, αρ. 66Α ή νεωτέρου αυτού. Παρακαλούμε σημειώσατε ότι παραβίαση των πνευματικών ή οποιονδήποτε άλλων προστατευόμενων δικαιωμάτων μας μπορεί να οδηγήσει σε αστικές ή ποινικές διαδικασίες εναντίον σας.

TEΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ

Aποκλειστική Ιδιοκτησία Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος