Διεθνής Ημέρα Ουίνγκ Τσουν 2017

 Α.Σ. «ΟΥΡΑΝΙΟΣ ΔΡΑΚΟΣ»

ΣΑΟΛΙΝ ΚΟΥΝΓΚ ΦΟΥ ΝΕΑ ΣΜΥΡΝΗ

ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ «ΟΥΡΑΝΙΟΣ ΔΡΑΚΟΣ»

Ανακοίνωση νομικού περιεχομένου.

Οι πληροφορίες που περιέχει ο παρών ιστότοπος υπόκεινται σε Δήλωση Αποποίησης Ευθύνης, σε Επιφύλαξη Δικαιωμάτων Πνευματικής Ιδιοκτησίας και σε Κανόνες Περί Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων.

Παρακαλούμε πριν συνεχίσετε να διαβάσετε τους Όρους και Τις Προϋποθέσεις Χρήσης.

19/03/2017

Διεθνής Ημέρα Ουίνγκ Τσουν 2017

Διεθνής Ημέρα Ουίνγκ Τσουν 2017

Το Σάββατο 18 Μαρτίου 2017, ο δάσκαλος του Ουράνιου Δράκου, Κοκκάλας Λάμπρος συμμετείχε στον εορτασμό της παγκόσμιας ημέρας Ουίνγκ Τσουν, στον πολυχώρο πολεμικών τεχνών, Athens Martial Arts στα Πατήσια. Η εκδήλωση αυτή οργανώθηκε απο το Σιφού Παντελιά Αντώνη, ενώ οικοδεσπότης ηταν ο δάσκαλος Μιχάλης Κοσσυβάκης. Το ΕΠΟΣ ακολούθησαν οι δάσκαλοι Κατακαλαίος Δημήτρης, Κοκκάλας Λάμπρος, Αντωνίου Ευσταθία, Δελής Γιώργος, Άντριου Μπάννερ, Αλεξίου Σπύρος, Σταυρίδου Αλεξάνδρα, Αντάρη Κωνσταντίνα, απο τα συνεργαζόμενα σωματεία Α.Σ. Λευκός Λωτός, ΟΑΣΚΦ Αριστόμαχος, ΟΑΣΚΦΗ Άνεμος, ΚΕΠΟΣ Νοτίων Προατίων Νεαρό Δάσος, ΠΟΚΕΣΑ, και ΚΕΠΟΣ Ν. Σμύρνης Ουράνιος Δράκος, με επικεφαλή το δάσκαλο Σταυρίδη Ιορδάνη [Σι Γιαν Τζουό].

Το Γιονγκ Τσουν Τσουάν ή αλλιώς Ουίνγκ Τσουν είναι ένα από τα διασημότερα στυλ κινέζικων πολεμικών τεχνών, ενώ ιστορικά προέρχεται από το ναό Σαολίν. Τα μέλη του ΕΠΟΣ μαζί με τους δασκάλους και τους σπουδαστές απο τις σχολές Wing Chun που συμμετείχαν, έζησαν μια πολύ ενδιαφέρουσα εμπειρία και ευχήθηκαν τέτοιες δράσεις πολιτιστικών ανταλλαγών να επαναληφθούν και στο μέλλον.

Η σημερινή μέρα ήταν αφιερωμένη στο Γιονγκ Τσουν Τσουάν και είναι μια ημέρα που δίνει την ευκαιρία να βρεθούν μαζί όλοι όσοι ασχολούνται με αυτή την Κινεζική Τέχνη, με ενότητα, άσχετη γεννεαλογικού δέντρου, να προωθήσουν την τέχνη στο σύνολό της και να τιμήσουν τους δασκάλους που την διέδωσαν. Ευχόμαστε του χρόνου πολλοί περισσότεροι δάσκαλοι να ακολουθήσουν αυτό το παράδειγμα. Δήλωσε ο διοργανωτής της εκδήλωσης Σιφού Παντελιάς Αντώνη

Σας Υπενθυμίζουμε ότι: Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του celestial-dragon.gr, διατίθεται στους επισκέπτες αυστηρά και μόνο για προσωπική χρήση. ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η αναδημοσίευση, η αναπαραγωγή, ολική, μερική ή περιληπτική ή κατά παράφραση ή διασκευή απόδοση του περιεχομένου του παρόντος web site με οποιονδήποτε τρόπο, ηλεκτρονικό, μηχανικό, φωτοτυπικό, ηχογράφησης ή άλλο, άνευ εγγράφου αδείας του celestial-dragon.gr συμφώνως προς τη Νομική Βάση περί πνευματικής ιδιοκτησίας, συγγενικών δικαιωμάτων και πολιτιστικών θεμάτων και κυρίως του Ν. 2121/93, αρ. 66Α ή νεωτέρου αυτού. Παρακαλούμε σημειώσατε ότι παραβίαση των πνευματικών ή οποιονδήποτε άλλων προστατευόμενων δικαιωμάτων μας μπορεί να οδηγήσει σε αστικές ή ποινικές διαδικασίες εναντίον σας.

TEΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ

Aποκλειστική Ιδιοκτησία Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος