Σεμινάριο Μπάτζι Τσουάν στον Ουράνιο Δράκο

 Α.Σ. «ΟΥΡΑΝΙΟΣ ΔΡΑΚΟΣ»

ΣΑΟΛΙΝ ΚΟΥΝΓΚ ΦΟΥ ΝΕΑ ΣΜΥΡΝΗ

ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ «ΟΥΡΑΝΙΟΣ ΔΡΑΚΟΣ»

Ανακοίνωση νομικού περιεχομένου.

Οι πληροφορίες που περιέχει ο παρών ιστότοπος υπόκεινται σε Δήλωση Αποποίησης Ευθύνης, σε Επιφύλαξη Δικαιωμάτων Πνευματικής Ιδιοκτησίας και σε Κανόνες Περί Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων.

Παρακαλούμε πριν συνεχίσετε να διαβάσετε τους Όρους και Τις Προϋποθέσεις Χρήσης.

20/06/2016

Σεμινάριο Μπάτζι Τσουάν στον Ουράνιο Δράκο

Σεμινάριο Μπάτζι Τσουάν στον Ουράνιο Δράκο

Τη Πέμπτη 16 Ιουνίου 2016, πραγματοποιήθηκε με μεγάλη επιτυχία, σεμινάριο Μπατζι Τσουάν [Κιν.: bā jí xiǎo jià yīlù 八极小架一路], απο τον Πρόεδρο του Κέντρου Έρευνας Πολεμικών Τεχνών και Πολιτισμού του Τσανγκτσούν [Κιν.: Zhǎngchūn jīng kāi fútú hànxué yánjiū 长春 经开 国学 武道研究会], κ. Γου Ουέν Τζουν, στο Κέντρο Πολιτισμού Σαολίν Ουράνιος Δράκος στη Νέα Σμύρνη

Ο Λαοσί Ουέν Τζούν, με την ευκαιρία της προγραμματισμένης επίσκεψης στο Κέντρο Πολιτισμού Σαολίν Ουράνιος Δράκος στη Ν. Σμύρνη, με σκοπό να γνωρίσει και να γνωριστεί με τους σπουδαστές, τις σπουδάστριες, τους γονείς και τις οικογένειές τους, παρουσίασε ένα τρίωρο σεμινάριο με τη διδασκαλία της παραδοσιακής φόρμας διαγωνισμού, Μπατζι Τσουάν [Κιν.: bā jí xiǎo jià yīlù 八极小架一路]. Στο σεμινάριο συμμετείχαν τα μέλη Αλέξης Δούκας, Απόστολος Λαμπρόπουλος, Χριστίνα Γκούζου και Ηλιάνα Λαγανά καθώς και μέλη της ΟΑΣΚΦΗ Άνεμος, με την επίβλεψη της δασκάλας του Άνεμου, Λαοσί Αντωνίου Ευσταθίας και του δασκάλου του Κέντρου Πολιτισμού Σαολίν Ν. Σμύρνης, Λαοσί Κοκκάλα Λάμπρου.

Το Μπατζι η αλλιώς, το στυλ των Οκτώ Επιθέσεων, έχει σημαντικές επιρροές από το Σαολίν, καθώς ο ιδρυτής του Wu Zhong [Κιν.: wú zhōng 吳鍾 1712 ~ 1802], έμεινε και σπούδασε έξι χρόνια στο ναό Σαολίν,ενώ το Μπατζί Τζουάν διατηρεί ακόμα την μεγάλη του φήμη στην Κίνα και σύμφωνα με την παράδοση, για να διδαχθεί κάποιος Μπάτζι θα πρέπει να γνωρίζει ήδη κάποιο άλλο στυλ.

Το Λαοσί Ουέν Τζούν συνόδευαν η σύζυγός του Τζι Τζάο Σια, ο Ιδρυτής και Διευθυντής του ΕΠΟΣ Σι Γιαν Τζουο, Δάσκαλος Σταυρίδης Ιορδάνης και οι δασκαλοι Κατακαλαίος Δημήτρης, Αντωνίου Ευσταθία και Σταυρίδου Αλεξάνδρα. Στην επίσκεψη αυτή παρευρέθηκαν επίσης ο διεθνής αντιπρόσωπος του Τσανγκτσούν, Τσιμπινουδάκης Γιώργος, ο Λαοσί Παντελιάς Αντώνης, η επικεφαλής θεραπευτής του Κέντρου Κινέζικης Παραδοσιακής Θεραπείας και Βελονισμού, κα Κίκι και άλλοι.

Σεμινάριο Μπάτζι Τσουάν στον Ουράνιο Δράκο
Σεμινάριο Μπάτζι Τσουάν στον Ουράνιο Δράκο
Σεμινάριο Μπάτζι Τσουάν στον Ουράνιο Δράκο

Σας Υπενθυμίζουμε ότι: Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του celestial-dragon.gr, διατίθεται στους επισκέπτες αυστηρά και μόνο για προσωπική χρήση. ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η αναδημοσίευση, η αναπαραγωγή, ολική, μερική ή περιληπτική ή κατά παράφραση ή διασκευή απόδοση του περιεχομένου του παρόντος web site με οποιονδήποτε τρόπο, ηλεκτρονικό, μηχανικό, φωτοτυπικό, ηχογράφησης ή άλλο, άνευ εγγράφου αδείας του celestial-dragon.gr συμφώνως προς τη Νομική Βάση περί πνευματικής ιδιοκτησίας, συγγενικών δικαιωμάτων και πολιτιστικών θεμάτων και κυρίως του Ν. 2121/93, αρ. 66Α ή νεωτέρου αυτού. Παρακαλούμε σημειώσατε ότι παραβίαση των πνευματικών ή οποιονδήποτε άλλων προστατευόμενων δικαιωμάτων μας μπορεί να οδηγήσει σε αστικές ή ποινικές διαδικασίες εναντίον σας.

TEΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ

Aποκλειστική Ιδιοκτησία Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος