Έναρξη Aκαδημαϊκής Χρονιάς 2016 - 2017

 Α.Σ. «ΟΥΡΑΝΙΟΣ ΔΡΑΚΟΣ»

ΣΑΟΛΙΝ ΚΟΥΝΓΚ ΦΟΥ ΝΕΑ ΣΜΥΡΝΗ

ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ «ΟΥΡΑΝΙΟΣ ΔΡΑΚΟΣ»

Ανακοίνωση νομικού περιεχομένου.

Οι πληροφορίες που περιέχει ο παρών ιστότοπος υπόκεινται σε Δήλωση Αποποίησης Ευθύνης, σε Επιφύλαξη Δικαιωμάτων Πνευματικής Ιδιοκτησίας και σε Κανόνες Περί Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων.

Παρακαλούμε πριν συνεχίσετε να διαβάσετε τους Όρους και Τις Προϋποθέσεις Χρήσης.

04/09/2016

Έναρξη Aκαδημαϊκής Χρονιάς 2016 - 2017

Έναρξη Aκαδημαϊκής Χρονιάς 2016 - 2017

Ο Έφορος Δημοσίων Σχέσεων του Αθλητικού Συλλόγου Νέας Σμύρνης Ουράνιος Δράκος, κύριος Λουλούδης Γιώργος, απέστειλε με την έναρξη της νέας ακαδημαικής χρονιάς, έναν σύντομο χαιρετισμό προς τα μέλη του Σωματείου, τους Σπουδαστές, τις Σπουδάστριες, τους Δασκάλους, τις Δασκάλες και τους φίλους του Σαολίν στην Ελλάδα.

Αναλυτικά η ανακοίνωση αναφέρει:

Αγαπητά μέλη, Σπουδαστές, Σπουδάστριες, φίλοι και συνεργάτες του Ουράνιου Δράκου,

Στόχος μας για τη χρονιά που πέρασε ήταν να θέσουμε γερές βάσεις για τη Διδασκαλία του Σαολίν στη περιοχή της Νέας Σμύρνης και να μεταδόσουμε στη νέα γενιά τις αξίες, τα ιδανικά και το αληθινό πνεύμα του Σαολίν και είμαι πεπεισμένος οτι το καταφέραμε. Ο σύλλογος μας έλαβε μέρος σε πολλές διοργανώσεις με επιτυχία και ξεκίνησε καινούριες συνεργασίες με σκοπό την εξέλιξη των Σπουδαστών και των Σπουδαστριών, και τον εμπλουτισμό των γνώσεων που τους προσφέρει το Κέντρο μας.

Με τη βοήθεια σας, ελπίζω να πετύχουμε τους στόχους μας και αυτή τη χρονιά και να προσφέρουμε τη δυνατότητα στους Σπουδαστές και τις Σπουδάστριες μας να αναπτύξουν τις γνώσεις, τις δεξιότητες και την προσωπικότητά τους.

Θα ήθελα να σας ευχαριστήσω όλους για την έμπρακτη στήριξή σας, και ιδαίτερα τη Διοίκηση και τους Δασκάλους του Ελληνικού Πολιτιστικού Οργανισμού Σαολίν.

Φιλικά Γιώργος Λουλούδης

Έφορος Δημοσίων Σχέσεων Αθλητικού Συλλόγου Νέας Σμύρνης Ουράνιος Δράκος

Σας Υπενθυμίζουμε ότι: Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του celestial-dragon.gr, διατίθεται στους επισκέπτες αυστηρά και μόνο για προσωπική χρήση. ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η αναδημοσίευση, η αναπαραγωγή, ολική, μερική ή περιληπτική ή κατά παράφραση ή διασκευή απόδοση του περιεχομένου του παρόντος web site με οποιονδήποτε τρόπο, ηλεκτρονικό, μηχανικό, φωτοτυπικό, ηχογράφησης ή άλλο, άνευ εγγράφου αδείας του celestial-dragon.gr συμφώνως προς τη Νομική Βάση περί πνευματικής ιδιοκτησίας, συγγενικών δικαιωμάτων και πολιτιστικών θεμάτων και κυρίως του Ν. 2121/93, αρ. 66Α ή νεωτέρου αυτού. Παρακαλούμε σημειώσατε ότι παραβίαση των πνευματικών ή οποιονδήποτε άλλων προστατευόμενων δικαιωμάτων μας μπορεί να οδηγήσει σε αστικές ή ποινικές διαδικασίες εναντίον σας.

TEΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ

Aποκλειστική Ιδιοκτησία Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος