Έναρξη Aκαδημαϊκής Χρονιάς 2017 - 2018

 Α.Σ. «ΟΥΡΑΝΙΟΣ ΔΡΑΚΟΣ»

ΣΑΟΛΙΝ ΚΟΥΝΓΚ ΦΟΥ ΝΕΑ ΣΜΥΡΝΗ

ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ «ΟΥΡΑΝΙΟΣ ΔΡΑΚΟΣ»

Ανακοίνωση νομικού περιεχομένου.

Οι πληροφορίες που περιέχει ο παρών ιστότοπος υπόκεινται σε Δήλωση Αποποίησης Ευθύνης, σε Επιφύλαξη Δικαιωμάτων Πνευματικής Ιδιοκτησίας και σε Κανόνες Περί Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων.

Παρακαλούμε πριν συνεχίσετε να διαβάσετε τους Όρους και Τις Προϋποθέσεις Χρήσης.

04/09/2017

Έναρξη Aκαδημαϊκής Χρονιάς 2017 - 2018

Έναρξη Aκαδημαϊκής Χρονιάς 2017 - 2018

'Οπως κάθε χρόνο, έτσι και φέτος με την έναρξη της νέας διδακτικής χρονιάς, η οποία ξεκινάει την Τρίτη 5 Σεπτεμβρίου, 2017, ο Έφορος Δημοσίων Σχέσεων του Αθλητικού Συλλόγου Σαολίν Νέας Σμύρνης Ουράνιος Δράκος, κύριος Λουλούδης Γιώργος, απέστειλε έναν σύντομο χαιρετισμό προς τα μέλη του Σωματείου, τους Σπουδαστές, τις Σπουδάστριες, τους Δασκάλους, τις Δασκάλες και τους φίλους του Σαολίν στην Ελλάδα.

Αναλυτικά η ανακοίνωση αναφέρει:

Αγαπητά μέλη, Σπουδαστές, Σπουδάστριες, φίλοι και συνεργάτες του Ουράνιου Δράκου,

Η χρονιά που πέρασε ήταν πολύ πετυχημένη γιατί επιτεύχθηκαν όλοι οι στόχοι που θέσαμε στη προσπάθεια να μεταδόσουμε στη νέα γενιά τις αξίες, τα ιδανικά και το αληθινό πνεύμα του Σαολίν. Ο σύλλογος μας έλαβε επιτυχώς μέρος σε πολλές διοργανώσεις και με την αγάπη και την προσπάθεια όλων μας, και κυρίως των Σπουδαστών και των Σπουδαστριών του Ουράνιου Δράκου, εμπλουτίσαμε τις γνώσεις και βελτιώσαμε την ποιότητα εκπαίδευσης που προσφέρει το Κέντρο μας.

Ελπίζω να πετύχουμε τους στόχους μας και αυτή τη χρονιά και να προσφέρουμε χρήσιμα εφόδια και ευκαιρίες στους Σπουδαστές και τις Σπουδάστριες μας έτσι ώστε να αναπτύξουν περαιτέρω τις δεξιότητες και την προσωπικότητά τους.

Εύχομαι η φετινή χρονιά να είναι ακόμα πιο συναρπαστική.Θα ήθελα να σας ευχαριστήσω όλους για την έμπρακτη στήριξή σας, και ιδαίτερα τη Διοίκηση και τους Δασκάλους του Ελληνικού Πολιτιστικού Οργανισμού Σαολίν.

Φιλικά Γιώργος Λουλούδης

Έφορος Δημοσίων Σχέσεων Αθλητικού Συλλόγου Σαολίν Νέας Σμύρνης Ουράνιος Δράκος

Σας Υπενθυμίζουμε ότι: Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του celestial-dragon.gr, διατίθεται στους επισκέπτες αυστηρά και μόνο για προσωπική χρήση. ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η αναδημοσίευση, η αναπαραγωγή, ολική, μερική ή περιληπτική ή κατά παράφραση ή διασκευή απόδοση του περιεχομένου του παρόντος web site με οποιονδήποτε τρόπο, ηλεκτρονικό, μηχανικό, φωτοτυπικό, ηχογράφησης ή άλλο, άνευ εγγράφου αδείας του celestial-dragon.gr συμφώνως προς τη Νομική Βάση περί πνευματικής ιδιοκτησίας, συγγενικών δικαιωμάτων και πολιτιστικών θεμάτων και κυρίως του Ν. 2121/93, αρ. 66Α ή νεωτέρου αυτού. Παρακαλούμε σημειώσατε ότι παραβίαση των πνευματικών ή οποιονδήποτε άλλων προστατευόμενων δικαιωμάτων μας μπορεί να οδηγήσει σε αστικές ή ποινικές διαδικασίες εναντίον σας.

TEΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ

Aποκλειστική Ιδιοκτησία Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος