Ο Ουράνιος Δράκος στο 18ο Πρωτάθλημα Γουσού Κουνγκ Φου

 Α.Σ. «ΟΥΡΑΝΙΟΣ ΔΡΑΚΟΣ»

ΣΑΟΛΙΝ ΚΟΥΝΓΚ ΦΟΥ ΝΕΑ ΣΜΥΡΝΗ

ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ «ΟΥΡΑΝΙΟΣ ΔΡΑΚΟΣ»

Ανακοίνωση νομικού περιεχομένου.

Οι πληροφορίες που περιέχει ο παρών ιστότοπος υπόκεινται σε Δήλωση Αποποίησης Ευθύνης, σε Επιφύλαξη Δικαιωμάτων Πνευματικής Ιδιοκτησίας και σε Κανόνες Περί Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων.

Παρακαλούμε πριν συνεχίσετε να διαβάσετε τους Όρους και Τις Προϋποθέσεις Χρήσης.

12/04/2017

Ο Ουράνιος Δράκος στο 18ο Πρωτάθλημα Γουσού Κουνγκ Φου

Ο Ουράνιος Δράκος στο 18ο Πρωτάθλημα Γουσού Κουνγκ Φου

Το Σάββατο 8 Απριλίου 2017, ο Ουράνιος Δράκος συμμετείχε για πρώτη φορά στο 18ο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Γουσού - Κουνγκ Φου, που πραγματοποιήθηκε στο Ολυμπιακό Κέντρο Πάλης, στα Άνω Λιόσια. Το Πρωτάθλημα διοργανώθηκε από την Ελληνική Ομοσπονδία Γουσού Κουνγκ Φου, σύμφωνα με τις προδιαγραφές και τους κανονισμούς της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας Γουσού και πραγματοποιήθηκαν αγωνίσματα σε φόρμες και όπλα, στις κατηγορίες Βόρειας και Νότιας Παραδοσιακής Γροθιάς, Μοντέρνου Γουσού, Εσωτερικών Στυλ, Τάι Τζι Τσουάν και αγώνες Σάντα όλων των κατηγοριών.

Ο Ουράνιος Δράκος ξεκίνησε νωρίς το πρωί με τους μικρούς αθλητές Σκορδά Θοδωρή και Καλοπίση Ορέστη και την αθλήτρια Τσαούση Βιβή στις κατηγορίες Βόρεια Παραδοσιακή Γροθιά παμπαίδων και παγκορασίδων αντίστοιχα, οι οποίοι με την αξιόλογη εμφάνιση τους έθεσαν γερές βάσεις για τις μελλοντικές επιτυχίες του συλλόγου μας.

Στην συνέχεια διαγωνίσθηκε ο αθλητής Διαμαντής Δήμήτρης στη κατηγορία Βόρεια Παραδοσιακή Γροθιά εφήβων και κατέκτησε την 3η θέση Πανελλήνιου Πρωταθλητή, κερδίζοντας το πρώτο μετάλλειο του συλλόγου μας σε ανάλογη διοργάνωση, ενώ η αυλαία έκλεισε με τους Χονδρογιάννη Σταμάτη και Λαγανά Ηλιάνα που ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα του Ελληνικού Πολιτιστικού Οργανισμού Σαολίν και του συλλόγου μας, για την προβολή του Πολιτισμού Σαολίν σε μια διοργάνωση που περιλαμβάνει όλα τα είδη των Κινέζικων Πολεμικών Τεχνών στην Ελλάδα.

Σας Υπενθυμίζουμε ότι: Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του celestial-dragon.gr, διατίθεται στους επισκέπτες αυστηρά και μόνο για προσωπική χρήση. ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η αναδημοσίευση, η αναπαραγωγή, ολική, μερική ή περιληπτική ή κατά παράφραση ή διασκευή απόδοση του περιεχομένου του παρόντος web site με οποιονδήποτε τρόπο, ηλεκτρονικό, μηχανικό, φωτοτυπικό, ηχογράφησης ή άλλο, άνευ εγγράφου αδείας του celestial-dragon.gr συμφώνως προς τη Νομική Βάση περί πνευματικής ιδιοκτησίας, συγγενικών δικαιωμάτων και πολιτιστικών θεμάτων και κυρίως του Ν. 2121/93, αρ. 66Α ή νεωτέρου αυτού. Παρακαλούμε σημειώσατε ότι παραβίαση των πνευματικών ή οποιονδήποτε άλλων προστατευόμενων δικαιωμάτων μας μπορεί να οδηγήσει σε αστικές ή ποινικές διαδικασίες εναντίον σας.

TEΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ

Aποκλειστική Ιδιοκτησία Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος