Ο Ουράνιος Δράκος στο 8ο Φεστιβάλ Ίσθμια

 Α.Σ. «ΟΥΡΑΝΙΟΣ ΔΡΑΚΟΣ»

ΣΑΟΛΙΝ ΚΟΥΝΓΚ ΦΟΥ ΝΕΑ ΣΜΥΡΝΗ

ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ «ΟΥΡΑΝΙΟΣ ΔΡΑΚΟΣ»

Ανακοίνωση νομικού περιεχομένου.

Οι πληροφορίες που περιέχει ο παρών ιστότοπος υπόκεινται σε Δήλωση Αποποίησης Ευθύνης, σε Επιφύλαξη Δικαιωμάτων Πνευματικής Ιδιοκτησίας και σε Κανόνες Περί Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων.

Παρακαλούμε πριν συνεχίσετε να διαβάσετε τους Όρους και Τις Προϋποθέσεις Χρήσης.

15/06/2017

Ο Ουράνιος Δράκος στο 8ο Φεστιβάλ Ίσθμια

Ο Ουράνιος Δράκος στο 8ο Φεστιβάλ  Ίσθμια

Τη Κυριακή 11 Ιουνίου 2017, η ομάδα του Αθλητικού Συλλόγου Σαολίν Ουράνιος Δράκος συμμετείχε στο 8o Φεστιβάλ Πολεμικών Τεχνών Ίσθμια, που πραγματοποιήθηκε στο κλειστό Γυμναστήριο Αγίων Θεοδώρων «Κρομμυώνιο», μετά απο πρόσκληση των Δασκάλων Δημήτρη Γεωργίου [4ο Νταν] και Θανάση Καρσιώτη [4ο Νταν] και του Εξωραϊστικού και Εκπολιτιστικού Συλλόγου Ίσθμιας στο ΕΠΟΣ, για να παρουσιάσει το Πολιτισμό και τις τέχνες του Σαολίν.

Επικεφαλείς της ομάδας του Ελληνικού Πολιτιστικού Οργανισμού Σαολίν, ήταν οι Δάσκαλοι Σταυρίδης Ιορδάνης και Κατακαλαίος Δημήτρης, ενώ την ομάδα του Ουράνιου Δράκου, τη οποία συνόδευε ο Δάσκαλος του Κέντρου Κοκκάλας Λάμπρος, αποτελούσαν οι Σπουδαστές Διαμαντής Δημήτρης και Ζώτος Δημήτρης.

Το φεστιβάλ ξεκίνησε με τον ευχαριστήριο χαιρετισμό που απηύθυνε ο Σενσέϊ Γεωργίου σε όλους τους συμμετέχοντες, ενώ στη συνέχεια τίμησε τους δασκάλους με ένα αναμνηστικό κύπελλο.

Σας Υπενθυμίζουμε ότι: Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του celestial-dragon.gr, διατίθεται στους επισκέπτες αυστηρά και μόνο για προσωπική χρήση. ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η αναδημοσίευση, η αναπαραγωγή, ολική, μερική ή περιληπτική ή κατά παράφραση ή διασκευή απόδοση του περιεχομένου του παρόντος web site με οποιονδήποτε τρόπο, ηλεκτρονικό, μηχανικό, φωτοτυπικό, ηχογράφησης ή άλλο, άνευ εγγράφου αδείας του celestial-dragon.gr συμφώνως προς τη Νομική Βάση περί πνευματικής ιδιοκτησίας, συγγενικών δικαιωμάτων και πολιτιστικών θεμάτων και κυρίως του Ν. 2121/93, αρ. 66Α ή νεωτέρου αυτού. Παρακαλούμε σημειώσατε ότι παραβίαση των πνευματικών ή οποιονδήποτε άλλων προστατευόμενων δικαιωμάτων μας μπορεί να οδηγήσει σε αστικές ή ποινικές διαδικασίες εναντίον σας.

TEΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ

Aποκλειστική Ιδιοκτησία Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος