Ο Ουράνιος Δράκος στο 8ο Φεστιβάλ Νοτίου Ελλάδος

 Α.Σ. «ΟΥΡΑΝΙΟΣ ΔΡΑΚΟΣ»

ΣΑΟΛΙΝ ΚΟΥΝΓΚ ΦΟΥ ΝΕΑ ΣΜΥΡΝΗ

ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ «ΟΥΡΑΝΙΟΣ ΔΡΑΚΟΣ»

Ανακοίνωση νομικού περιεχομένου.

Οι πληροφορίες που περιέχει ο παρών ιστότοπος υπόκεινται σε Δήλωση Αποποίησης Ευθύνης, σε Επιφύλαξη Δικαιωμάτων Πνευματικής Ιδιοκτησίας και σε Κανόνες Περί Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων.

Παρακαλούμε πριν συνεχίσετε να διαβάσετε τους Όρους και Τις Προϋποθέσεις Χρήσης.

04/04/2017

Ο Ουράνιος Δράκος στο 8ο Φεστιβάλ Νοτίου Ελλάδος

Ο Ουράνιος Δράκος στο 8ο Φεστιβάλ Νοτίου Ελλάδος

Το Σάββατο 1 Απριλίου 2017, η ομάδα του Αθλητικού Συλλόγου Σαολίν Ουράνιος Δράκος συμμετείχε στο 8ο Φεστιβάλ Πολεμικών Τεχνών Νοτίου Ελλάδος «Μάχιμος Λέων» που διοργανώθηκε από τον Πολιτιστικό Σύλλογο Μάχιμος Λέων και το προπονητή κ. Δημήτρη Καπέλλο, υπό την αιγίδα του Δήμου Ξυλοκάστρου – Ευρωστίνης και της Ελληνικής Ομοσπονδίας Πολεμικών Τεχνών.

Πριν την έναρξη του Φεστιβάλ ο προπονητής κ. Δημήτρης Καπέλλος απένειμε αναμνηστικά κύπελλα στο Πρόεδρο της Ε.Ο.Π.Τ κύριο Σμιάρη Θωμά, τον Δήμαρχο του Ξυλοκάστρου κ. Ανδρικόπουλο Ηλία, τον Γενικό Διευθυντή του ΕΠΟΣ κύριο Σταυρίδη Ιορδάνη και όλους τους συμμετέχοντες Δασκάλους, και τους ευχαρίστησε για τη στήριξη και τη παρουσία τους.

Η Ελληνική Ομοσπονδία Σαολίν συμμετείχε σε αυτό το Κύπελλο με Σπουδαστές και Σπουδάστριες από 7 Συλλόγους με επικεφαλή τον Δάσκαλο Ιορδάνη Σταυρίδη, τους Δασκάλους Κατακαλαίο Δημήτρη, Κοκκάλα Λάμπρο, Καπατσούλια Παναγιώτη, Αλτάνη Θεόδωρο, Δελή Γιώργο, Βασιλόπουλο Ιωάννη, Καπάϊ Αντριάν, Σταυράκο Μάριο, Μπάνερ Άντριου και τις Δασκάλες Αντωνίου Ευσταθία, Σταυρίδου Αλεξάνδρα και Αντάρη Κωνσταντίνα.

Σας Υπενθυμίζουμε ότι: Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του celestial-dragon.gr, διατίθεται στους επισκέπτες αυστηρά και μόνο για προσωπική χρήση. ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η αναδημοσίευση, η αναπαραγωγή, ολική, μερική ή περιληπτική ή κατά παράφραση ή διασκευή απόδοση του περιεχομένου του παρόντος web site με οποιονδήποτε τρόπο, ηλεκτρονικό, μηχανικό, φωτοτυπικό, ηχογράφησης ή άλλο, άνευ εγγράφου αδείας του celestial-dragon.gr συμφώνως προς τη Νομική Βάση περί πνευματικής ιδιοκτησίας, συγγενικών δικαιωμάτων και πολιτιστικών θεμάτων και κυρίως του Ν. 2121/93, αρ. 66Α ή νεωτέρου αυτού. Παρακαλούμε σημειώσατε ότι παραβίαση των πνευματικών ή οποιονδήποτε άλλων προστατευόμενων δικαιωμάτων μας μπορεί να οδηγήσει σε αστικές ή ποινικές διαδικασίες εναντίον σας.

TEΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ

Aποκλειστική Ιδιοκτησία Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος