Ο Ουράνιος Δράκος στο 5ο Διεθνές στη Πολίχνη

 Α.Σ. «ΟΥΡΑΝΙΟΣ ΔΡΑΚΟΣ»

ΣΑΟΛΙΝ ΚΟΥΝΓΚ ΦΟΥ ΝΕΑ ΣΜΥΡΝΗ

ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ «ΟΥΡΑΝΙΟΣ ΔΡΑΚΟΣ»

Ανακοίνωση νομικού περιεχομένου.

Οι πληροφορίες που περιέχει ο παρών ιστότοπος υπόκεινται σε Δήλωση Αποποίησης Ευθύνης, σε Επιφύλαξη Δικαιωμάτων Πνευματικής Ιδιοκτησίας και σε Κανόνες Περί Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων.

Παρακαλούμε πριν συνεχίσετε να διαβάσετε τους Όρους και Τις Προϋποθέσεις Χρήσης.

09/03/2016

Ο Ουράνιος Δράκος στο 5ο Διεθνές στη Πολίχνη

Ο Ουράνιος Δράκος στο 5ο Διεθνές & 11ο Πανελλήνιο Φεστιβάλ

Το Σάββατο 5 και τη Κυριακή 6 Μαρτίου 2016, ο δάσκαλος του Αθλητικού Συλλόγου Σαολίν Νέας Σμύρνης "Ουράνιος Δράκος" Κοκκάλας Λάμπρος συμμετείχε στο 5ο Διεθνές & 11ο Πανελλήνιο Φεστιβάλ Πολεμικών Τεχνών. Το Φεστιβάλ διοργάνωσε ο Α.Σ.Γ.Α Γου Σου Κουάν, υπό την Αιγίδα της Ελληνικής Ομοσπονδίας Πολεμικών Τεχνών [ΕΟΠΤ], και συμμετείχαν σύλλογοι από όλη την Ελλάδα και το εξωτερικό

τον Ελληνικό Πολιτιστικό Οργανισμό Σαολίνμ συμμετείχε με μία ομάδα 40 Σπουδαστών και Σπουδαστριών που προερχόταν από τα Σωματεία με τα οποία συνεργάζεται. Την αποστολή με επικεφαλείς τον Γενικό Διευθυντή του ΕΠΟΣ Δάσκαλο Σταυρίδη Ιορδάνη, [Σι Γιαν Τζουό] και τον Γενικό Διευθυντή του ΠΟΚΕΣΑ Δάσκαλο Κατακαλαίο Δημήτρη [Σι Γιαν Κουνγκ], συνόδευαν οι δάσκαλοι, Κοκκάλας Λάμπρος, Καπατσούλιας Παναγιώτης, Κωστόπουλος Ιωάννης, Αλτάνης Θεόδωρος, Σπυρόπουλος Χρήστος, Βασιλόπουλος Ιωάννης, Τσαμουταλίδη Σταματίνα, Μπάννερ Άντριου, Δελής Γιώργος, Σταυρίδου Αλεξάνδρα, Αντάρη Κωνσταντίνα, Γιαννακόπουλος Κωνσταντίνος, Καπάι Αντριάν, Γαλανοπούλου Ραχήλ, Σταυράκος Μάριος και Καλογερόπουλος Ιωάννης.

Οι διοργανώσεις αυτές πραγματοποιούνται με απώτερο σκοπό την απόκτηση εμπειριών. Όλοι όσοι συμμετέχουμε σε αυτές, καλλιεργούμε συνεργασία και Ευγενή Άμιλλα. Είναι μια γιορτή για τις Πολεμικές Τέχνες και για το λόγο αυτό, δικαίως θεωρείται από τις μεγαλύτερες και πιο επιτυχημένες του είδους. Δήλωσε ο Δάσκαλος Κατακαλαίος Δημήτρης.

Σας Υπενθυμίζουμε ότι: Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του celestial-dragon.gr, διατίθεται στους επισκέπτες αυστηρά και μόνο για προσωπική χρήση. ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η αναδημοσίευση, η αναπαραγωγή, ολική, μερική ή περιληπτική ή κατά παράφραση ή διασκευή απόδοση του περιεχομένου του παρόντος web site με οποιονδήποτε τρόπο, ηλεκτρονικό, μηχανικό, φωτοτυπικό, ηχογράφησης ή άλλο, άνευ εγγράφου αδείας του celestial-dragon.gr συμφώνως προς τη Νομική Βάση περί πνευματικής ιδιοκτησίας, συγγενικών δικαιωμάτων και πολιτιστικών θεμάτων και κυρίως του Ν. 2121/93, αρ. 66Α ή νεωτέρου αυτού. Παρακαλούμε σημειώσατε ότι παραβίαση των πνευματικών ή οποιονδήποτε άλλων προστατευόμενων δικαιωμάτων μας μπορεί να οδηγήσει σε αστικές ή ποινικές διαδικασίες εναντίον σας.

TEΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ

Aποκλειστική Ιδιοκτησία Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος