Ο Ουράνιος Δράκος στο Παγκόσμιο Φεστιβάλ Σερρών

 Α.Σ. «ΟΥΡΑΝΙΟΣ ΔΡΑΚΟΣ»

ΣΑΟΛΙΝ ΚΟΥΝΓΚ ΦΟΥ ΝΕΑ ΣΜΥΡΝΗ

ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ «ΟΥΡΑΝΙΟΣ ΔΡΑΚΟΣ»

Ανακοίνωση νομικού περιεχομένου.

Οι πληροφορίες που περιέχει ο παρών ιστότοπος υπόκεινται σε Δήλωση Αποποίησης Ευθύνης, σε Επιφύλαξη Δικαιωμάτων Πνευματικής Ιδιοκτησίας και σε Κανόνες Περί Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων.

Παρακαλούμε πριν συνεχίσετε να διαβάσετε τους Όρους και Τις Προϋποθέσεις Χρήσης.

26/05/2016

Ο Ουράνιος Δράκος στο Παγκόσμιο Φεστιβάλ Σερρών

Ο Ουράνιος Δράκος στο Παγκόσμιο Φεστιβάλ Σερρών

Το Σάββατο 21 και την Κυριακή 22 Μαΐου, 2016, η ομάδα του Αθλητικού Συλλόγου Σαολίν Ουράνιος Δράκος συμμετείχε στο 2ο Παγκόσμιο Φεστιβάλ Πολεμικών Τεχνών στις Σέρρες, που πραγματοποιήθηκε στο Κλειστό Γυμναστήριο Σερρών, στην Κοιλάδα Αγίων Αναργύρων.

Η συμμετοχή στο φεστιβάλ ήταν πολύ μεγάλη, καθώς περισσότεροι από 500 αθλητές και αθλήτριες από 10 χώρες, 80 συλλόγους, 4 Ομοσπονδίες και 5 ενώσεις πολεμικών τεχνών, από την Ελλάδα και το εξωτερικό έδωσαν το παρών και χάρισαν στο κοινό ένα πολύ καλό θέαμα. Την διοργάνωση κάλυψε τηλεοπτικά η ΕΡΤ Σερρών και άλλα τοπικά ΜΜΕ, με συνεντεύξεις από τους διοργανωτές, τους επισήμους, αλλά και από τους κορυφαίους αθλητές και αθλήτριες της διοργάνωσης.

Ο Ουράνιος Δράκος και οι υπόλοιποι σύλλογοι που ανήκουν στον Ελληνικό Πολιτιστικό Οργανισμό Σαολίνμ, παραβρέθηκαν σε αυτή τη διοργάνωση, με 30 Σπουδαστές και Σπουδάστριες και αρκετούς δασκάλους υπό την καθοδήγηση του Δασκάλου Σι Γιαν Τζουό, ενώ την ομάδα του Ουράνιου Δράκου, τη οποία συνόδευε ο Δάσκαλος του Κέντρου Κοκκάλας Λάμπρος, αποτελούσε ο Σπουδαστής Χονδρογιάννης Σταμάτης, ο οποίος παρουσίασε την «Αλυσιδωτή Γροθιά» - Λιαν Χουάν [κιν.: Shàolín liánhuánquán 少林 连环拳].

Ο Ουράνιος Δράκος στο Παγκόσμιο Φεστιβάλ Σερρών
Ο Ουράνιος Δράκος στο Παγκόσμιο Φεστιβάλ Σερρών

Σας Υπενθυμίζουμε ότι: Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του celestial-dragon.gr, διατίθεται στους επισκέπτες αυστηρά και μόνο για προσωπική χρήση. ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η αναδημοσίευση, η αναπαραγωγή, ολική, μερική ή περιληπτική ή κατά παράφραση ή διασκευή απόδοση του περιεχομένου του παρόντος web site με οποιονδήποτε τρόπο, ηλεκτρονικό, μηχανικό, φωτοτυπικό, ηχογράφησης ή άλλο, άνευ εγγράφου αδείας του celestial-dragon.gr συμφώνως προς τη Νομική Βάση περί πνευματικής ιδιοκτησίας, συγγενικών δικαιωμάτων και πολιτιστικών θεμάτων και κυρίως του Ν. 2121/93, αρ. 66Α ή νεωτέρου αυτού. Παρακαλούμε σημειώσατε ότι παραβίαση των πνευματικών ή οποιονδήποτε άλλων προστατευόμενων δικαιωμάτων μας μπορεί να οδηγήσει σε αστικές ή ποινικές διαδικασίες εναντίον σας.

TEΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ

Aποκλειστική Ιδιοκτησία Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος