Αναγνώριση του Δασκάλου του Ουράνιου Δράκου

 Α.Σ. «ΟΥΡΑΝΙΟΣ ΔΡΑΚΟΣ»

ΣΑΟΛΙΝ ΚΟΥΝΓΚ ΦΟΥ ΝΕΑ ΣΜΥΡΝΗ

ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ «ΟΥΡΑΝΙΟΣ ΔΡΑΚΟΣ»

Ανακοίνωση νομικού περιεχομένου.

Οι πληροφορίες που περιέχει ο παρών ιστότοπος υπόκεινται σε Δήλωση Αποποίησης Ευθύνης, σε Επιφύλαξη Δικαιωμάτων Πνευματικής Ιδιοκτησίας και σε Κανόνες Περί Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων.

Παρακαλούμε πριν συνεχίσετε να διαβάσετε τους Όρους και Τις Προϋποθέσεις Χρήσης.

03/03/2016

Αναγνώριση του Δασκάλου του Ουράνιου Δράκου

Αναγνώριση του Δασκάλου του Ουράνιου Δράκου

Σε συνέχεια την ενυπόγραφης συνεργασίας του Ελληνικού Πολιτιστικού Οργανισμού Σαολίν με το Κέντρο Έρευνας Πολεμικών Τεχνών και Πολιτισμού του Τσανγκτσούν [Κιν.: Zhǎngchūn jīng kāi fútú hànxué yánjiū长春 经开 国学 武道研究会], ολοκληρώθηκε το πρώτο μέρος της διαδικασίας αναγνώρισης του Δασκάλου του Αθλητικού Συλλόγου Σαολίν Νέας Σμύρνης «Ουράνιος Δράκος», Κοκκάλα Λάμπρου - Σι Χανγκ Λινγκ [κιν.: shìhénglíng 释恒灵], απο το Κέντρο αυτό.

Μετά απο πρόταση του Διευθυντή και ιδρυτή του ΕΠΟΣ Δάσκαλου Σι Γιαν Τζουό [κιν.: shì yán zhuō 释延卓] - Σταυρίδη Ιορδάνη και εισήγηση του Λάο Σι Τσιμπινουδάκη Γιώργου, και την αποδοχή επιμορφωτικού 3ετούς πλάνου το οποίο συνέταξαν 17 Δάσκαλοι της Κίνας και συνοδεύονται από επίσημο κρατικό έγγραφο που πιστοποιεί τη εγκυρότητα τους, αναγνωρίζεται σαν Δάσκαλος του Σαολίν Τσουάν [Κιν.: Shàolínquán 少林拳] από την 1η Μαρτίου 2016 ο Κοκκάλας Λάμπρος με Αριθμό Μητρώου 20160310007.

Το Πιστοποιητικό - Επιστολή διορισμού προσυπογράφει η Ανοικτή Ένωση Κοινωνικών και Αθλητικών Εκπαιδευτών του Τσανγκτσούν [Κιν.: Chángchūn Jīngkāi shèhuì tǐyù zhǐdǎoyuán xiéhuì 长春经开社会体育指导员协会] και ο Διευθυντής και ιδρυτής του Κέντρου, Κύριος Γου Ουέν Τζουν [Κιν.: Wǔwén Jūn 武文军].

Ο Διευθυντής και ιδρυτής του ΕΠΟΣ Δάσκαλος Σι Γιαν Τζουό [κιν.: shì yán zhuō 释延卓] - Σταυρίδης Ιορδάνης δήλωσε :
Σε συνεργασία με τους στενούς συνεργάτες μου, ξεκινήσαμε την υλοποίηση ενός προγράμματος που έχει να συμβάλλει στην εξέλιξη των Σπουδαστών και των Σπουδαστριών του ΕΠΟΣ, που είναι η βασική προτεραιότητα για όλους εμάς. Σήμερα αυτή η νέα καινοτόμος συνεργασία που σκοπός της είναι η επίσημη αναγνώριση των Μελών του ΕΠΟΣ ως Δασκάλων και των Πολιτιστικών Σωματείων Μελών του ως Ακαδημίες, άρχισε να υλοποιείται και έπεται συνέχεια.


Σας Υπενθυμίζουμε ότι: Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του celestial-dragon.gr, διατίθεται στους επισκέπτες αυστηρά και μόνο για προσωπική χρήση. ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η αναδημοσίευση, η αναπαραγωγή, ολική, μερική ή περιληπτική ή κατά παράφραση ή διασκευή απόδοση του περιεχομένου του παρόντος web site με οποιονδήποτε τρόπο, ηλεκτρονικό, μηχανικό, φωτοτυπικό, ηχογράφησης ή άλλο, άνευ εγγράφου αδείας του celestial-dragon.gr συμφώνως προς τη Νομική Βάση περί πνευματικής ιδιοκτησίας, συγγενικών δικαιωμάτων και πολιτιστικών θεμάτων και κυρίως του Ν. 2121/93, αρ. 66Α ή νεωτέρου αυτού. Παρακαλούμε σημειώσατε ότι παραβίαση των πνευματικών ή οποιονδήποτε άλλων προστατευόμενων δικαιωμάτων μας μπορεί να οδηγήσει σε αστικές ή ποινικές διαδικασίες εναντίον σας.

TEΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ

Aποκλειστική Ιδιοκτησία Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος