Κινέζικη Πρωτοχρονιά στον Ουράνιο Δράκο

 Α.Σ. «ΟΥΡΑΝΙΟΣ ΔΡΑΚΟΣ»

ΣΑΟΛΙΝ ΚΟΥΝΓΚ ΦΟΥ ΝΕΑ ΣΜΥΡΝΗ

ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ «ΟΥΡΑΝΙΟΣ ΔΡΑΚΟΣ»

Ανακοίνωση νομικού περιεχομένου.

Οι πληροφορίες που περιέχει ο παρών ιστότοπος υπόκεινται σε Δήλωση Αποποίησης Ευθύνης, σε Επιφύλαξη Δικαιωμάτων Πνευματικής Ιδιοκτησίας και σε Κανόνες Περί Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων.

Παρακαλούμε πριν συνεχίσετε να διαβάσετε τους Όρους και Τις Προϋποθέσεις Χρήσης.

09/02/2016

Κινέζικη Πρωτοχρονιά στον Ουράνιο Δράκο

Κινέζικη Πρωτοχρονιά στον Ουράνιο Δράκο

Ο Αθλητικός Σύλλογος Σαολίν «Ουράνιος Δράκος» φιλοξένησε τη Κυριακή 7 Φεβρουαρίου 2016 τον εορτασμό της παραδοσιακής Κινέζικης Πρωτοχρονιάς και το Φεστιβάλ της Άνοιξης, που διοργάνωσε τον Ελληνικό Πολιτιστικό Οργανισμό Σαολίνμ. Καλεσμένοι στη γιορτή αυτή ήταν οι δάσκαλοι, οι σπουδαστές, τα μέλη και οι φίλοι όλων των κέντρων πολιτισμού Σαολίν, που συνεργάζονται με το ΕΠΟΣ.


Το κέντρο άνοιξε τις πόρτες του στις 5 το απόγευμα και ο κόσμος άρχισε σύντομα να καταφτάνει απο διάφορα μέρη της Ελλάδας. Επίσημοι προσκεκλημένοι στο φετινό εορτασμό ήταν ο δάσκαλος του Μοντέρνου Γουσού κ. Τσιμπινουδάκης Γιώργος και ο Σιφού Παντελιάς Αντώνης, της Ακαδημίας Γου Γιουνγκ Τσουν.

Πάνω απο 250 φίλοι του Σαολίν υποδέχθηκαν με ενθουσιασμό τη νέα χρονιά του Πιθήκου στη 6 το απόγευμα ώρα Ελλάδας, και γιόρτασαν την έναρξη του φεστιβάλ της 'Ανοιξης με μουσική, φαγητό, τσαί και ευχές.

Ο δάσκαλος Σι Γιαν Τζουό, ευχήθηκε σε όλους ένα ευοίωνο έτος σε όλους τους τομείς της ζωής και αναφέρθηκε στη συμβολή του ΕΠΟΣ στη διάδοση του πολιτισμού και των τεχνών του Σαολίν στην Ελλάδα. Στη συνέχεια ευχήθηκαν ο οικοδεσπότης και Διευθυντής του Αθλητικού Συλλόγου Σαολίν Ουράνιος Δράκος, δάσκαλος Κοκκάλας Λάμπρος - Σι Χανγκ Λινγκ και ο Διευθυντής του Πολιτιστικού Κέντρου Σαολίν Αθήνας δάσκαλος Κατακαλαίος Δημήτρης - Σι Γιαν Κουνγκ.

Κινέζικη Πρωτοχρονιά στον Ουράνιο Δράκο
Κινέζικη Πρωτοχρονιά στον Ουράνιο Δράκο
Κινέζικη Πρωτοχρονιά στον Ουράνιο Δράκο
Κινέζικη Πρωτοχρονιά στον Ουράνιο Δράκο

Σας Υπενθυμίζουμε ότι: Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του celestial-dragon.gr, διατίθεται στους επισκέπτες αυστηρά και μόνο για προσωπική χρήση. ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η αναδημοσίευση, η αναπαραγωγή, ολική, μερική ή περιληπτική ή κατά παράφραση ή διασκευή απόδοση του περιεχομένου του παρόντος web site με οποιονδήποτε τρόπο, ηλεκτρονικό, μηχανικό, φωτοτυπικό, ηχογράφησης ή άλλο, άνευ εγγράφου αδείας του celestial-dragon.gr συμφώνως προς τη Νομική Βάση περί πνευματικής ιδιοκτησίας, συγγενικών δικαιωμάτων και πολιτιστικών θεμάτων και κυρίως του Ν. 2121/93, αρ. 66Α ή νεωτέρου αυτού. Παρακαλούμε σημειώσατε ότι παραβίαση των πνευματικών ή οποιονδήποτε άλλων προστατευόμενων δικαιωμάτων μας μπορεί να οδηγήσει σε αστικές ή ποινικές διαδικασίες εναντίον σας.

TEΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ

Aποκλειστική Ιδιοκτησία Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος