Κινέζικη Πρωτοχρονιά στο Λευκό ‘Αλογο

 Α.Σ. «ΟΥΡΑΝΙΟΣ ΔΡΑΚΟΣ»

ΣΑΟΛΙΝ ΚΟΥΝΓΚ ΦΟΥ ΝΕΑ ΣΜΥΡΝΗ

ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ «ΟΥΡΑΝΙΟΣ ΔΡΑΚΟΣ»

Ανακοίνωση νομικού περιεχομένου.

Οι πληροφορίες που περιέχει ο παρών ιστότοπος υπόκεινται σε Δήλωση Αποποίησης Ευθύνης, σε Επιφύλαξη Δικαιωμάτων Πνευματικής Ιδιοκτησίας και σε Κανόνες Περί Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων.

Παρακαλούμε πριν συνεχίσετε να διαβάσετε τους Όρους και Τις Προϋποθέσεις Χρήσης.

19/02/2018

Κινέζικη Πρωτοχρονιά στο Λευκό ‘Αλογο

Κινέζικη Πρωτοχρονιά στο Λευκό 'Αλογο

Ο Αθλητικός Σύλλογος Σαολίν «Ουράνιος Δράκος» συμμετείχε τη Παρασκευή 16 Φεβρουαρίου 2018 στον εορτασμό της παραδοσιακής Κινέζικης Πρωτοχρονιάς και το Φεστιβάλ της Άνοιξης, που διοργάνωσε τον Ελληνικό Πολιτιστικό Οργανισμό Σαολίνμ στο Κέντρο Πολιτισμού Σαολίν «Λευκό Άλογο», στα Πατήσια. Καλεσμένοι στη γιορτή αυτή ήταν οι δάσκαλοι, οι σπουδαστές, τα μέλη και οι φίλοι όλων των κέντρων πολιτισμού Σαολίν που συνεργάζονται με το ΕΠΟΣ, ενώ επίτιμοι καλεσμένοι ήταν ο Γενικός Διευθυντής του ΕΠΟΣ, Δάσκαλος Σταυρίδης Ιορδάνης, και ο Γενικός Διευθυντής του Κέντρου Πολιτισμού Σαολίν Αθήνας, Δάσκαλος Κατακαλαίος Δημήτρης.

Στις 6.00 το απόγευμα ξεκίνησε η νέα χρονιά του Σκύλου στην Κίνα, και όλοι γιόρτασαν τον ερχομό της άνοιξης, με ευχές, τσάι και φαγητό, ενώ για πρώτη φορά φέτος έγινε παράλληλος εορτασμός του Εαρινού Φεστιβάλ και στο Κέντρο Πολιτισμού Σαολίν Αληθινή Ατραπός, στη Θεσσαλονίκη.

Ο Γενικός Διευθυντής του ΕΠΟΣ, Δάσκαλος. Σταυρίδης Ιορδάνης, αφού μίλησε σχετικά με το Εαρινό Φεστιβάλ και τη νέα χρονιά του Γήινου Σκύλου, ευχαρίστησε τον Δάσκαλο Δελή Γιώργο για την φιλοξενία, κι έκλεισε ευχόμενος η Γιορτή της Άνοιξης να φέρει Άνοιξη σε όλους.

Σας Υπενθυμίζουμε ότι: Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του celestial-dragon.gr, διατίθεται στους επισκέπτες αυστηρά και μόνο για προσωπική χρήση. ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η αναδημοσίευση, η αναπαραγωγή, ολική, μερική ή περιληπτική ή κατά παράφραση ή διασκευή απόδοση του περιεχομένου του παρόντος web site με οποιονδήποτε τρόπο, ηλεκτρονικό, μηχανικό, φωτοτυπικό, ηχογράφησης ή άλλο, άνευ εγγράφου αδείας του celestial-dragon.gr συμφώνως προς τη Νομική Βάση περί πνευματικής ιδιοκτησίας, συγγενικών δικαιωμάτων και πολιτιστικών θεμάτων και κυρίως του Ν. 2121/93, αρ. 66Α ή νεωτέρου αυτού. Παρακαλούμε σημειώσατε ότι παραβίαση των πνευματικών ή οποιονδήποτε άλλων προστατευόμενων δικαιωμάτων μας μπορεί να οδηγήσει σε αστικές ή ποινικές διαδικασίες εναντίον σας.

TEΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ

Aποκλειστική Ιδιοκτησία Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος