Συνέλευση του ΕΠΟΣ για τη νέα Ακαδημαική Χρονιά

 Α.Σ. «ΟΥΡΑΝΙΟΣ ΔΡΑΚΟΣ»

ΣΑΟΛΙΝ ΚΟΥΝΓΚ ΦΟΥ ΝΕΑ ΣΜΥΡΝΗ

ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ «ΟΥΡΑΝΙΟΣ ΔΡΑΚΟΣ»

Ανακοίνωση νομικού περιεχομένου.

Οι πληροφορίες που περιέχει ο παρών ιστότοπος υπόκεινται σε Δήλωση Αποποίησης Ευθύνης, σε Επιφύλαξη Δικαιωμάτων Πνευματικής Ιδιοκτησίας και σε Κανόνες Περί Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων.

Παρακαλούμε πριν συνεχίσετε να διαβάσετε τους Όρους και Τις Προϋποθέσεις Χρήσης.

19/09/2017

Συνέλευση του ΕΠΟΣ για τη νέα Ακαδημαική Χρονιά

Το Σάββατο 16 Σεπτεμβρίου, 2017, ο Σιφού Κοκκάλας Λάμπρος συμμετείχε στην πρώτη Συνέλευση του ΕΠΟΣ για τη νέα Ακαδημαϊκή Χρονιά, η οποία πραγματοποιήθηκε στη λέσχη της Ο.Α.Σ.Κ.Φ. «ΑΡΙΣΤΟΜΑΧΟΣ» στην Αρτέμιδα. Ο Γενικός Διευθυντής του Ελληνικού Πολιτιστικού Οργανισμού Σαολίν, κ. Σταυρίδης Ιορδάνης ξεκίνησε με μια περιγραφή των δράσεων του Κέντρου για τη χρονιά που μας πέρασε, ενώ τα μέλη του εκπαιδευτικού προσωπικού του ΕΠΟΣ περιέγραψαν την εως τώρα εμπειρία τους απο τη φετινη χρονιά, η οποία ακολουθεί την ανοδική πορεία των τελευταίων ετών.

Στη συνέχεια συζητήθηκε η λήξη της συνεργασίας του ΕΠΟΣ με τα Σωματεία Κόκκινος Φοίνικας και Φίδι & Γερανός και έγινε δεκτή με ομόφωνη απόφαση, η έναρξη συνεργασίας της Πηγής του Νεαρού Δάσους Δάφνης και του δάσκαλου Χου Γε Σουάι με το ΕΠΟΣ.

Ακολούθησε συζήτηση σχετικά με διαδικαστικά και λειτουργικά θέματα, ενώ τονίστηκε η ανάγκη για ενίσχυση του Εκπαιδευτικού πυλώνα και του προγράμματος Κατάρτισης για την Νέα Εκπαιδευτική Χρονιά 2017 – 2018. Η συνέλευση ολοκληρώθηκε με την ευχή του Γενικού Διευθυντή του ΕΠΟΣ κυρίου Σταυρίδη, για Δημιουργική νέα χρονιά, στην οποία θα μεγαλώσει και άλλο η οικογένεια του Σαολίν στη χώρα μας.

Σας Υπενθυμίζουμε ότι: Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του celestial-dragon.gr, διατίθεται στους επισκέπτες αυστηρά και μόνο για προσωπική χρήση. ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η αναδημοσίευση, η αναπαραγωγή, ολική, μερική ή περιληπτική ή κατά παράφραση ή διασκευή απόδοση του περιεχομένου του παρόντος web site με οποιονδήποτε τρόπο, ηλεκτρονικό, μηχανικό, φωτοτυπικό, ηχογράφησης ή άλλο, άνευ εγγράφου αδείας του celestial-dragon.gr συμφώνως προς τη Νομική Βάση περί πνευματικής ιδιοκτησίας, συγγενικών δικαιωμάτων και πολιτιστικών θεμάτων και κυρίως του Ν. 2121/93, αρ. 66Α ή νεωτέρου αυτού. Παρακαλούμε σημειώσατε ότι παραβίαση των πνευματικών ή οποιονδήποτε άλλων προστατευόμενων δικαιωμάτων μας μπορεί να οδηγήσει σε αστικές ή ποινικές διαδικασίες εναντίον σας.

TEΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ

Aποκλειστική Ιδιοκτησία Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος