Το ΕΠΟΣ υποδέχεται το Πρόεδρο Γου Ουέν Τζουν

 Α.Σ. «ΟΥΡΑΝΙΟΣ ΔΡΑΚΟΣ»

ΣΑΟΛΙΝ ΚΟΥΝΓΚ ΦΟΥ ΝΕΑ ΣΜΥΡΝΗ

ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ «ΟΥΡΑΝΙΟΣ ΔΡΑΚΟΣ»

Ανακοίνωση νομικού περιεχομένου.

Οι πληροφορίες που περιέχει ο παρών ιστότοπος υπόκεινται σε Δήλωση Αποποίησης Ευθύνης, σε Επιφύλαξη Δικαιωμάτων Πνευματικής Ιδιοκτησίας και σε Κανόνες Περί Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων.

Παρακαλούμε πριν συνεχίσετε να διαβάσετε τους Όρους και Τις Προϋποθέσεις Χρήσης.

18/06/2016

Το ΕΠΟΣ υποδέχεται το Πρόεδρο Γου Ουέν Τζουν

Το ΕΠΟΣ υποδέχεται το Πρόεδρο Γου Ουέν Τζουν

Ο αναγνωρισμένος Λάο Σι του Αθλητικού Συλλόγου Σαολίν Ουράνιος Δράκος, Κοκκάλας Λάμπρος, παρευρέθηκε στην επίσημη συνάντηση των Λάο Σι και Τζιάο Λιαν του ΕΠΟΣ με τον Λαοσί και Πρόεδρο του Κέντρου Έρευνας Πολεμικών Τεχνών και Πολιτισμού του Τσανγκτσούν [Κιν.: Zhǎngchūn jīng kāi fútú hànxué yánjiū 长春 经开 国学 武道研究会], κ. Γου Ουέν Τζουν, την Κυριακή 12 Ιουνίου, 2016 στο Πολιτιστικό Κέντρο Σαολίν Αθήνας, στα πλαίσια γνωριμίας και υποδοχής του Μεγάλου Κινέζου Δασκάλου.

Ο Πρόεδρος Γου Ουέν Τζουν μαζί με τη σύζυγό του κα Τζι Τζάο Σια και τον Διεθνή αντιπρόσωπο του Κέντρου Λάο Σι Τσιμπινουδάκη Γιώργο, έφθασαν στο Πολιτιστικό Κέντρο Σαολίν Αθήνας, όπου τους υποδέχθηκε ο Γενικός Διευθυντής του ΕΠΟΣ και επίσημος εκπρόσωπος του Κέντρου στην Ελλάδα, Λάο Σι Σταυρίδης Ιορδάνης [Σι Γιαν Τζουό], ο Γενικός Διευθυντής του ΠΟΚΕΣΑ, Λάο Σι Κατακαλαίος Δημήτρης και όλοι οι αναγνωρισμένοι Λάο Σι και Τζιάο Λιαν του ΕΠΟΣ.

Ο κ. Ουέν Τζουν, μίλησε με ενθουσιασμό για την συνεργασία του Κέντρου Τσανγκ Τσουν με το ΕΠΟΣ και αφού ευχαρίστησε τους παρευρισκόμενους για την υποδοχή, αναφέρθηκε εκτενώς στους στόχους του κέντρου και την συνεργασία του με το Πανεπιστήμιο του Τζιλίν και τόνισε ιδιαίτερα την ανταπόκριση που έχει βρει στη χώρα μας η συνεργασία αυτή.

Στη συνέχεια, ο κ. Ουέν Τζουν, υπέγραψε και απένειμε ιδιοχείρως τα διπλώματα των δασκάλων, Λαοσί και Τζιάο Λιάν και στη συνέχεια διδάξει μια φόρμα εισαγωγής στο στυλ Πι Κουά [Κιν.: pīguà quán 劈掛拳], ένα στυλ ιδιαίτερα διαδεδομένο στην Κίνα και στις άλλες χώρες, που προέρχεται ιστορικά από το στυλ Τονγκ Μπι του ναού Σαολίν και από την περίοδο της δυναστείας των Μινγκ, διδασκόταν σε στρατιωτικούς, που λόγω της δυναμικής του, χρησιμοποιείτο από αυτοκρατορικούς φρουρούς και υψηλόβαθμους αξιωματούχους.

Η επίσκεψη του δασκάλου Ουέν Τζουν στην Ελλάδα είναι ιστορικής σημασίας για το ΕΠΟΣ. Όχι μόνο γιατί καθορίζει την έναρξη μιας δυνατής, αδελφικής συνεργασίας σε επίπεδο χωρών, αλλά αναγνωρίζεται το ΕΠΟΣ ως πλέον σοβαρός φορέας των Κινέζικων Παραδοσιακών Πολεμικών Τεχνών. Το Πανεπιστήμιο του Τζιλίν, ένας από τους πλέον σοβαρούς και καταξιωμένους φορείς Κινέζικων Πολεμικών Τεχνών, Παραδοσιακών και Μοντέρνων, είναι πλέον στο πλάι του ΕΠΟΣ και έτοιμο να στηρίξει κάθε προσπάθεια της χώρας μας προς αυτή τη κατεύθυνση. Δήλωσε ο Δάσκαλος Γιαν Κουνγκ, λίγο μετά την ολοκλήρωση της συνάντησης.

Το ΕΠΟΣ υποδέχεται το Πρόεδρο Γου Ουέν Τζουν

Σας Υπενθυμίζουμε ότι: Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του celestial-dragon.gr, διατίθεται στους επισκέπτες αυστηρά και μόνο για προσωπική χρήση. ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η αναδημοσίευση, η αναπαραγωγή, ολική, μερική ή περιληπτική ή κατά παράφραση ή διασκευή απόδοση του περιεχομένου του παρόντος web site με οποιονδήποτε τρόπο, ηλεκτρονικό, μηχανικό, φωτοτυπικό, ηχογράφησης ή άλλο, άνευ εγγράφου αδείας του celestial-dragon.gr συμφώνως προς τη Νομική Βάση περί πνευματικής ιδιοκτησίας, συγγενικών δικαιωμάτων και πολιτιστικών θεμάτων και κυρίως του Ν. 2121/93, αρ. 66Α ή νεωτέρου αυτού. Παρακαλούμε σημειώσατε ότι παραβίαση των πνευματικών ή οποιονδήποτε άλλων προστατευόμενων δικαιωμάτων μας μπορεί να οδηγήσει σε αστικές ή ποινικές διαδικασίες εναντίον σας.

TEΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ

Aποκλειστική Ιδιοκτησία Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος