Πρώτη Αξιολόγηση Για Τον Ουράνιο Δράκο

 Α.Σ. «ΟΥΡΑΝΙΟΣ ΔΡΑΚΟΣ»

ΣΑΟΛΙΝ ΚΟΥΝΓΚ ΦΟΥ ΝΕΑ ΣΜΥΡΝΗ

ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ «ΟΥΡΑΝΙΟΣ ΔΡΑΚΟΣ»

Ανακοίνωση νομικού περιεχομένου.

Οι πληροφορίες που περιέχει ο παρών ιστότοπος υπόκεινται σε Δήλωση Αποποίησης Ευθύνης, σε Επιφύλαξη Δικαιωμάτων Πνευματικής Ιδιοκτησίας και σε Κανόνες Περί Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων.

Παρακαλούμε πριν συνεχίσετε να διαβάσετε τους Όρους και Τις Προϋποθέσεις Χρήσης.

01/02/2016

Πρώτη Αξιολόγηση Για Τον Ουράνιο Δράκο

Πρώτη Αξιολόγηση Για Τον Ουράνιο Δράκo

Οι Σπουδαστές και οι Σπουδάστριες του Αθλητικού Συλλόγου Σαολίν Νέας Σμύρνης "Ουράνιος Δράκος" έλαβαν μέρος στη Β΄ Αξιολογητική Περίοδο του 2016 και αξιολογήθηκαν λεπτομερώς από την Επιτροπή του Ελληνικού Πολιτιστικού Οργανισμού Σαολίν [ΕΠΟΣ].

Η Σύνοδος Αξιολόγησης πραγματοποιήθηκε στο χώρο του Πολιτιστικού Κέντρου Σαολίν Αθήνας, στις 31 Ιανουαρίου, σύμφωνα με τους κανονισμούς και την ύλη του Ναού Σαολίν και την επίβλεψη του Ελληνικού Πολιτιστικού Οργανισμού Σαολίν. Την επιτροπή αξιολόγησης αποτελούσαν τα Μέλη Κοκκάλας Λάμπρος, Σπυρόπουλος Χρήστος, Κωστόπουλος Ιωάννης, Τσαμουταλίδη Σταματίνα, Αντωνίου Ευσταθία, Δελής Γεώργιος, Καπατσούλιας Παναγιώτης, Μπάννερ Αντρέας, Σταυράκος Μάριος, Κωστής Νικόλαος, Κωστή Όλγα, Σταυρίδου Αλεξάνδρα και Aντάρη Κωνσταντίνα, από την Πρωτοβάθμια και Δευτεροβάθμια Επιτροπή Αξιολόγησης της Ελληνικής Ομοσπονδίας Σαολίν, με Επικεφαλή το Διευθυντή του Πολιτιστικού Κέντρου Σαολίν Αθήνας [ΠΟΚΕΣΑ], Δάσκαλο Κατακαλαίο Δημήτρη - Σι Γιαν Κουνγκ [κιν.: shì yán kōng 释延空]. Τη γενική εποπτεία των διαδικασιών της Αξιολόγησης, είχε ο Δάσκαλος Σταυρίδης Ιορδάνης - Σι Γιαν Τζουό [κιν.: shì yán zhuō 释延卓], ιδρυτής και διευθυντής του [ΕΠΟΣ].

Οι Επιτυχόντες Σπουδαστές & Σπουδάστριες

1ο Ντουάν Ουέϊ Αρχικού Επιπέδου

Σκορδάς Θοδωρής
Γκούζου Χριστίνα
Διαμαντής Δημήτρης
Δούκας Αλέξης
Λαμπρόπουλος Απόστολος
Χονδρογιάννης Σταμάτης


Σας Υπενθυμίζουμε ότι: Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του celestial-dragon.gr, διατίθεται στους επισκέπτες αυστηρά και μόνο για προσωπική χρήση. ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η αναδημοσίευση, η αναπαραγωγή, ολική, μερική ή περιληπτική ή κατά παράφραση ή διασκευή απόδοση του περιεχομένου του παρόντος web site με οποιονδήποτε τρόπο, ηλεκτρονικό, μηχανικό, φωτοτυπικό, ηχογράφησης ή άλλο, άνευ εγγράφου αδείας του celestial-dragon.gr συμφώνως προς τη Νομική Βάση περί πνευματικής ιδιοκτησίας, συγγενικών δικαιωμάτων και πολιτιστικών θεμάτων και κυρίως του Ν. 2121/93, αρ. 66Α ή νεωτέρου αυτού. Παρακαλούμε σημειώσατε ότι παραβίαση των πνευματικών ή οποιονδήποτε άλλων προστατευόμενων δικαιωμάτων μας μπορεί να οδηγήσει σε αστικές ή ποινικές διαδικασίες εναντίον σας.

TEΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ

Aποκλειστική Ιδιοκτησία Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος