Συμμετοχή στο σεμινάριο Ντα Λούο Χαν Τσουάν

 Α.Σ. «ΟΥΡΑΝΙΟΣ ΔΡΑΚΟΣ»

ΣΑΟΛΙΝ ΚΟΥΝΓΚ ΦΟΥ ΝΕΑ ΣΜΥΡΝΗ

ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ «ΟΥΡΑΝΙΟΣ ΔΡΑΚΟΣ»

Ανακοίνωση νομικού περιεχομένου.

Οι πληροφορίες που περιέχει ο παρών ιστότοπος υπόκεινται σε Δήλωση Αποποίησης Ευθύνης, σε Επιφύλαξη Δικαιωμάτων Πνευματικής Ιδιοκτησίας και σε Κανόνες Περί Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων.

Παρακαλούμε πριν συνεχίσετε να διαβάσετε τους Όρους και Τις Προϋποθέσεις Χρήσης.

25/01/2018

Συμμετοχή στο σεμινάριο Ντα Λούο Χαν Τσουάν

Συμμετοχή στο σεμινάριο Ντα Λούο Χαν Τσουάν

Το Σάββατο 20 Ιανουαρίου 2018, πραγματοποιήθηκε στο Κλειστό Στάδιο Βαρέων Αθλημάτων Πάλης Άνω Λιοσίων, σεμινάριο με θέμα τη παραδοσιακή φόρμα του Σαολίν, Σαολίν Ντα Λούο Χαν Τσουάν - [Κιν. : Shàolín Dà Luóhàn Quán 少林大罗汉拳], απο τον Σι Μιάο Χάι [Κιν: shì miào hǎi 释妙海], 36ης γενιάς Σαολίν και υπεύθυνο εκπαίδευσης του μοναστηριού Φα Ουάγκ της επαρχίας Χενάν της Κίνας, μετά απο πρόσκληση της "Πηγής του Νεαρού Δάσους".

Το Κέντρο Πολιτισμού Σαολίν Ουράνιος Δράκος πήρε μέρος στο σεμινάριο με μια ολιγομελή ομάδα, που είχε την ευκαιρία να ασκηθεί δίπλα σε νέους και παλαιότερους σπουδαστές των συλλόγων που συνεργάζονται με τον Ελληνικό Πολιτιστικό Οργανισμό Σαολίνμ.


Σας Υπενθυμίζουμε ότι: Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του celestial-dragon.gr, διατίθεται στους επισκέπτες αυστηρά και μόνο για προσωπική χρήση. ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η αναδημοσίευση, η αναπαραγωγή, ολική, μερική ή περιληπτική ή κατά παράφραση ή διασκευή απόδοση του περιεχομένου του παρόντος web site με οποιονδήποτε τρόπο, ηλεκτρονικό, μηχανικό, φωτοτυπικό, ηχογράφησης ή άλλο, άνευ εγγράφου αδείας του celestial-dragon.gr συμφώνως προς τη Νομική Βάση περί πνευματικής ιδιοκτησίας, συγγενικών δικαιωμάτων και πολιτιστικών θεμάτων και κυρίως του Ν. 2121/93, αρ. 66Α ή νεωτέρου αυτού. Παρακαλούμε σημειώσατε ότι παραβίαση των πνευματικών ή οποιονδήποτε άλλων προστατευόμενων δικαιωμάτων μας μπορεί να οδηγήσει σε αστικές ή ποινικές διαδικασίες εναντίον σας.

TEΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ

Aποκλειστική Ιδιοκτησία Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος