Εκπαιδευτικό Σεμινάριο Σαολίν Λάο Λιανχουάν

 Α.Σ. «ΟΥΡΑΝΙΟΣ ΔΡΑΚΟΣ»

ΣΑΟΛΙΝ ΚΟΥΝΓΚ ΦΟΥ ΝΕΑ ΣΜΥΡΝΗ

ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ «ΟΥΡΑΝΙΟΣ ΔΡΑΚΟΣ»

Ανακοίνωση νομικού περιεχομένου.

Οι πληροφορίες που περιέχει ο παρών ιστότοπος υπόκεινται σε Δήλωση Αποποίησης Ευθύνης, σε Επιφύλαξη Δικαιωμάτων Πνευματικής Ιδιοκτησίας και σε Κανόνες Περί Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων.

Παρακαλούμε πριν συνεχίσετε να διαβάσετε τους Όρους και Τις Προϋποθέσεις Χρήσης.

07/02/2018

Εκπαιδευτικό Σεμινάριο Σαολίν Λάο Λιανχουάν

Εκπαιδευτικό Σεμινάριο Σαολίν Λάο Λιανχουάν

Το Σάββατο 3 Φεβρουαρίου 2018, Ο δάσκαλος του Αθλητικού Συλλόγου Σαολίν Νέας Σμύρνης Κοκκάλας Λάμπρος συμμετείχε στο σεμινάριο με θέμα την Αλυσιδωτή Γροθιά της παλιάς σχολής του Σαολίν [Κιν.: shǎolín lǎo liánhuán gōngfǎ少林 老连环 功法], που υλοποίησε τον Ελληνικό Πολιτιστικό Οργανισμό Σαολίνμ για τους δασκάλους και τους προχωρημένους σπουδαστές του. Εισηγητές του σεμιναρίου ήταν οι δύο Δάσκαλοι του Ελληνικού Πολιτιστικού Οργανισμού Σαολίν [ΕΠΟΣ], Σταυρίδης Ιορδάνης και Κατακαλαίος Δημήτρης, στα πλαίσια της νέας δράσης «Γνωριμία με τις παραδοσιακές πολεμικές τέχνες του Σαολίν»

Το Σαολίν Λιανχουάν Γκονγκ Φα δημιουργήθηκε από το διάσημο δάσκαλο Σι Τσαν Τσι, 26ης γενεάς δασκάλων του Σαολίν, μαθητή των δύο επιφανών μοναχών Σι Ρου Τσινγκ και Σι Ρου Λιάνγκ. Αν και είναι μια μικρή μορφή που χαρακτηρίζεται από απλές αλλά πολύ ισχυρές κινήσεις, διαθέτει μια ποικιλία προηγμένων τεχνικών που διδάσκουν στον ασκούμενο πώς να «μεταφέρει» την ταχύτητα και την ορμή κάθε χτυπήματος στην επόμενη τεχνική, συνδέοντας έτσι τους συνδυασμούς σε μία ασταμάτητη έκρηξη άμυνας και επίθεσης. Σύμφωνα με τη παράδοση του Σαολίν, η δημιουργία της βασίστηκε στα στυλ «Η γροθιά του Λόχαν», «Η γροθιά ανάμεσα από τα χέρια» και «Η γροθιά του άνθους της δαμασκηνιάς», τα οποία ο Χαρισματικός Μοναχός, συνδύασε με τη δική του μαχητική εμπειρία



Σας Υπενθυμίζουμε ότι: Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του celestial-dragon.gr, διατίθεται στους επισκέπτες αυστηρά και μόνο για προσωπική χρήση. ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η αναδημοσίευση, η αναπαραγωγή, ολική, μερική ή περιληπτική ή κατά παράφραση ή διασκευή απόδοση του περιεχομένου του παρόντος web site με οποιονδήποτε τρόπο, ηλεκτρονικό, μηχανικό, φωτοτυπικό, ηχογράφησης ή άλλο, άνευ εγγράφου αδείας του celestial-dragon.gr συμφώνως προς τη Νομική Βάση περί πνευματικής ιδιοκτησίας, συγγενικών δικαιωμάτων και πολιτιστικών θεμάτων και κυρίως του Ν. 2121/93, αρ. 66Α ή νεωτέρου αυτού. Παρακαλούμε σημειώσατε ότι παραβίαση των πνευματικών ή οποιονδήποτε άλλων προστατευόμενων δικαιωμάτων μας μπορεί να οδηγήσει σε αστικές ή ποινικές διαδικασίες εναντίον σας.

TEΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ

Aποκλειστική Ιδιοκτησία Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος