Τρίτη Σύνοδος Αξιολόγησης για το 2016

 Α.Σ. «ΟΥΡΑΝΙΟΣ ΔΡΑΚΟΣ»

ΣΑΟΛΙΝ ΚΟΥΝΓΚ ΦΟΥ ΝΕΑ ΣΜΥΡΝΗ

ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ «ΟΥΡΑΝΙΟΣ ΔΡΑΚΟΣ»

Ανακοίνωση νομικού περιεχομένου.

Οι πληροφορίες που περιέχει ο παρών ιστότοπος υπόκεινται σε Δήλωση Αποποίησης Ευθύνης, σε Επιφύλαξη Δικαιωμάτων Πνευματικής Ιδιοκτησίας και σε Κανόνες Περί Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων.

Παρακαλούμε πριν συνεχίσετε να διαβάσετε τους Όρους και Τις Προϋποθέσεις Χρήσης.

07/02/2016

Τρίτη Σύνοδος Αξιολόγησης για το 2016

Τρίτη Σύνοδος Αξιολόγησης για το 2016

Το παρόν στην τρίτη Αξιολογητική Περίοδο για το 2016, που πραγματοποιήθηκε στη Λέσχη του Κέντρου Πολιτισμού Σαολίν Παιανίας, έδωσε ο Δάσκαλος του Αθλητικού Συλλόγου Σαολίν Νέας Σμύρνης «ΟΥΡΑΝΙΟΣ ΔΡΑΚΟΣ», Κοκκάλας Λάμπρος, το Σάββατο 6 Φεβρουαρίου 2016. Στο συνέδριο αξιολόγησης συμμετείχαν Σπουδαστές και τις Σπουδάστριες του Κέντρου Πολιτισμού Σαολίν Παιανίας και του Κέντρου Πολιτισμού Σαολίν Λυκόβρυσης.

Ο αναγνωρισμένος από το ΕΠΟΣ Δάσκαλος του Σωματείου μας, αποτελεί Μέλος της Πρωτοβάθμιας Επιτροπής Αξιολόγησης. Οι υπόλοιποι αξιολογητές που συμμετείχαν, ήταν οι Δάσκαλοι Κωστόπουλος Γιάννης, Βασιλόπουλος Ιωάννης, Κωστής Νικόλαος και οι Δασκάλες Αντωνίου Έφη, Τσαμουταλίδη Σταματίνα, Κωστή Όλγα, Αντάρη Κωνσταντίνα και Σταυρίδου Αλεξάνδρα. Επικεφαλής ήταν ο Διευθυντής του Πολιτιστικού Κέντρου Σαολίν Αθήνας [ΠΟΚΕΣΑ], Κατακαλαίος Δημήτρης - Σι Γιαν Κουνγκ [κιν.: shì yán kōng 释延空], ενώ την γενική εποπτεία των διαδικασιών της Αξιολόγησης, είχε ο Δάσκαλος Σταυρίδης Ιορδάνης - Σι Γιαν Τζουό [κιν.: shì yán zhuō 释延卓], ιδρυτής και διευθυντής του [ΕΠΟΣ].

Η διαδικασία και τα κριτήρια των Αξιολογήσεων είναι βάσει του Ελληνικού Συστήματος Αξιολόγησης Σαολίν Γου Κουνγκ Ντουάν Ουέϊ [κιν.: Xīlà Shǎolín wǔgōng duànwèizhì 希腊少林武功段位制] που έχει συσταθεί ειδικά από τον Ελληνικό Πολιτιστικό Οργανισμό Σαολίνμ [ΕΠΟΣ].

Σας Υπενθυμίζουμε ότι: Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του celestial-dragon.gr, διατίθεται στους επισκέπτες αυστηρά και μόνο για προσωπική χρήση. ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η αναδημοσίευση, η αναπαραγωγή, ολική, μερική ή περιληπτική ή κατά παράφραση ή διασκευή απόδοση του περιεχομένου του παρόντος web site με οποιονδήποτε τρόπο, ηλεκτρονικό, μηχανικό, φωτοτυπικό, ηχογράφησης ή άλλο, άνευ εγγράφου αδείας του celestial-dragon.gr συμφώνως προς τη Νομική Βάση περί πνευματικής ιδιοκτησίας, συγγενικών δικαιωμάτων και πολιτιστικών θεμάτων και κυρίως του Ν. 2121/93, αρ. 66Α ή νεωτέρου αυτού. Παρακαλούμε σημειώσατε ότι παραβίαση των πνευματικών ή οποιονδήποτε άλλων προστατευόμενων δικαιωμάτων μας μπορεί να οδηγήσει σε αστικές ή ποινικές διαδικασίες εναντίον σας.

TEΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ

Aποκλειστική Ιδιοκτησία Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος