Κοπή πίτας της Ομοσπονδίας Γουσού - Κουνγκ Φού

 Α.Σ. «ΟΥΡΑΝΙΟΣ ΔΡΑΚΟΣ»

ΣΑΟΛΙΝ ΚΟΥΝΓΚ ΦΟΥ ΝΕΑ ΣΜΥΡΝΗ

ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ «ΟΥΡΑΝΙΟΣ ΔΡΑΚΟΣ»

Ανακοίνωση νομικού περιεχομένου.

Οι πληροφορίες που περιέχει ο παρών ιστότοπος υπόκεινται σε Δήλωση Αποποίησης Ευθύνης, σε Επιφύλαξη Δικαιωμάτων Πνευματικής Ιδιοκτησίας και σε Κανόνες Περί Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων.

Παρακαλούμε πριν συνεχίσετε να διαβάσετε τους Όρους και Τις Προϋποθέσεις Χρήσης.

19/01/2017

Κοπή πίτας της Ομοσπονδίας Γουσού - Κουνγκ Φού

Κοπή πίτας της Ελληνικής Ομοσπονδίας Γουσού - Κουνγκ Φου

Την Κυριακή 15 Ιανουαρίου 2017 πραγματοποιήθηκε η ετήσια κοπή πίτας της Ελληνικής Ομοσπονδίας Γουσού - Κουνγκ Φου στο Πνευματικό κέντρο του Δήμου Βριλησσίων. Ο Δάσκαλος του Ουράνιου Δράκου, Κοκκάλας Λάμπρος έδωσε το παρών στην εκδήλωση μαζί με τους Δασκάλους του ΕΠΟΣ Σπυρόπουλο Χρήστο, Μπάννερ Άντριου, Κωστόπουλο Ιωάννη, Κωστή Νικόλαο, Καπατσούλια Παναγιώτη, Σταυράκο Μάριο, Παντελιά Αντώνη και τιςΔασκάλες Αντωνίου Ευσταθία, Τσαμουταλίδη Σταματίνα, Κωστή Όλγα και Σάλιαρη Έλενα με επικεφαλή τον Γενικό Διευθυντή του ΕΠΟΣ, Δάσκαλο Σταυρίδη Ιορδάνη και τον Γενικό Διευθυντή του ΠΟΚΕΣΑ Δάσκαλο Κατακαλαίο Δημήτρη.

Ο Πρόεδρος της Ομοσπονδίας Κύριος Σταμούλης Λάμπρος έκανε μια ανασκόπηση της περσινής χρονιάς και αφού αναφέρθηκε στα μελλοντικά σχέδια της Ομοσπονδίας, βράβευσε τους αθλητές και τις αθλήτριες που ξεχώρισαν στην Ελλάδα και το εξωτερικό τη χρονιά που πέρασε και έκοψε τη πρωτοχρονιάτικη πίτα του 2017.

Το φλουρί του Διοικητικού Συμβουλίου της Ομοσπονδίας έπεσε στο Κύριο Παπαχρήστου Χρήστο, ενώ το φετινό φλουρί έπεσε στον Γενικό Διευθυντή του ΕΠΟΣ, Δάσκαλο Σταυρίδη Ιορδάνη.



Σας Υπενθυμίζουμε ότι: Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του celestial-dragon.gr, διατίθεται στους επισκέπτες αυστηρά και μόνο για προσωπική χρήση. ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η αναδημοσίευση, η αναπαραγωγή, ολική, μερική ή περιληπτική ή κατά παράφραση ή διασκευή απόδοση του περιεχομένου του παρόντος web site με οποιονδήποτε τρόπο, ηλεκτρονικό, μηχανικό, φωτοτυπικό, ηχογράφησης ή άλλο, άνευ εγγράφου αδείας του celestial-dragon.gr συμφώνως προς τη Νομική Βάση περί πνευματικής ιδιοκτησίας, συγγενικών δικαιωμάτων και πολιτιστικών θεμάτων και κυρίως του Ν. 2121/93, αρ. 66Α ή νεωτέρου αυτού. Παρακαλούμε σημειώσατε ότι παραβίαση των πνευματικών ή οποιονδήποτε άλλων προστατευόμενων δικαιωμάτων μας μπορεί να οδηγήσει σε αστικές ή ποινικές διαδικασίες εναντίον σας.

TEΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ

Aποκλειστική Ιδιοκτησία Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος