Συνάντηση Διδακτικού Προσωπικού ΕΠΟΣ

 Α.Σ. «ΟΥΡΑΝΙΟΣ ΔΡΑΚΟΣ»

ΣΑΟΛΙΝ ΚΟΥΝΓΚ ΦΟΥ ΝΕΑ ΣΜΥΡΝΗ

ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ «ΟΥΡΑΝΙΟΣ ΔΡΑΚΟΣ»





Ανακοίνωση νομικού περιεχομένου.

Οι πληροφορίες που περιέχει ο παρών ιστότοπος υπόκεινται σε Δήλωση Αποποίησης Ευθύνης, σε Επιφύλαξη Δικαιωμάτων Πνευματικής Ιδιοκτησίας και σε Κανόνες Περί Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων.

Παρακαλούμε πριν συνεχίσετε να διαβάσετε τους Όρους και Τις Προϋποθέσεις Χρήσης.

18/09/2021

Συνάντηση Διδακτικού Προσωπικού ΕΠΟΣ

Όπως κάθε χρόνο έτσι και φέτος, πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 11 Σεπτεμβρίου 2021, η καθιερωμένη τακτική ετήσια συνάντηση διδακτικού προσωπικού του Ελληνικού Πολιτιστικού Οργανισμού Σαολίν. Για ακόμη μία χρονιά, λόγω των ειδικών μέτρων και των συνθηκών που έχουν δημιουργηθεί λόγο της πανδημίας η συνάντηση πραγματοποιήθηκε διαδικτυακά.

Από τα θέματα που συζητήθηκαν ήταν πρωτίστως η ασφάλεια και η υγεία όλων όσων εμπλέκονται, με την αυστηρή τήρηση των πρωτόκολλων υγείας όπως έχουν ανακοινωθεί από τους φορείς η διαμόρφωση προγραμμάτων με ολιγομελή τμήματα, οι φλέγουσες εξελίξεις των νέων νομοθετημάτων της πολιτείας, η κάλυψη της ύλης, καθώς υπήρξε ένα αρκετά μεγάλο διάστημα παύσης για τα περισσότερα σωματεία, με όλες τις συνέπειες που επακολουθούν, η στήριξη σωματείων που έχουν υποστεί την οικονομική κρίση της πανδημίας και άλλα θέματα που αντιμετώπισαν οι εκπαιδευτικοί μέσα σε αυτό το διάστημα.

Έγινε μια σύντομη αναφορά, από όλους τους επικεφαλής των Σωματείων, για τη νέα περίοδο και τις νέες συνθήκες που έχουν διαμορφωθεί καθώς η δύσκολη περίοδος που ακολουθεί, απαιτεί ιδιαίτερη προσπάθεια και υπομονή από όλους.

Η εξ' αποστάσεων συνάντηση ολοκληρώθηκε με τις ευχές του ιδρυτή και διευθυντή του ΕΠΟΣ Κυρίου Σταυρίδη προς όλους, ο οποίος δήλωσε μεταξύ άλλων, την ελπίδα του για την υγιή αποκατάσταση του φαινομένου, την διατήρηση της ψυχραιμίας και την συνέχιση του έργου του ΕΠΟΣ.

Σας Υπενθυμίζουμε ότι: Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του celestial-dragon.gr, διατίθεται στους επισκέπτες αυστηρά και μόνο για προσωπική χρήση. ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η αναδημοσίευση, η αναπαραγωγή, ολική, μερική ή περιληπτική ή κατά παράφραση ή διασκευή απόδοση του περιεχομένου του παρόντος web site με οποιονδήποτε τρόπο, ηλεκτρονικό, μηχανικό, φωτοτυπικό, ηχογράφησης ή άλλο, άνευ εγγράφου αδείας του celestial-dragon.gr συμφώνως προς τη Νομική Βάση περί πνευματικής ιδιοκτησίας, συγγενικών δικαιωμάτων και πολιτιστικών θεμάτων και κυρίως του Ν. 2121/93, αρ. 66Α ή νεωτέρου αυτού. Παρακαλούμε σημειώσατε ότι παραβίαση των πνευματικών ή οποιονδήποτε άλλων προστατευόμενων δικαιωμάτων μας μπορεί να οδηγήσει σε αστικές ή ποινικές διαδικασίες εναντίον σας.



TEΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ

Aποκλειστική Ιδιοκτησία Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος