Ημερίδα Σαολίν Τσουάν

 Α.Σ. «ΟΥΡΑΝΙΟΣ ΔΡΑΚΟΣ»

ΣΑΟΛΙΝ ΚΟΥΝΓΚ ΦΟΥ ΝΕΑ ΣΜΥΡΝΗ

ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ «ΟΥΡΑΝΙΟΣ ΔΡΑΚΟΣ»





Ανακοίνωση νομικού περιεχομένου.

Οι πληροφορίες που περιέχει ο παρών ιστότοπος υπόκεινται σε Δήλωση Αποποίησης Ευθύνης, σε Επιφύλαξη Δικαιωμάτων Πνευματικής Ιδιοκτησίας και σε Κανόνες Περί Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων.

Παρακαλούμε πριν συνεχίσετε να διαβάσετε τους Όρους και Τις Προϋποθέσεις Χρήσης.

06/07/2022

Ημερίδα Σαολίν Τσουάν

Ημερίδα Σαολίν Τσουάν

Ο Δάσκαλος του συλλόγου Κοκκάλας Λάμπρος συμμετείχε τη Κυριακή 3 Ιουλίου, 2022 στην εκπαιδευτική ημερίδα Σαολίν Λουόχαν Τσουάν που υλοποίησε ο Ελληνικός Πολιτιστικός Οργανισμός Σαολίν και αφορούσε αποκλειστικά τους Προπονητές και τις Προπονήτριες των Σωματείων καθώς και τις Μαύρες ζώνες. Σκοπός του σεμιναρίου ήταν η αναβαθμισμένη αγωνιστική εκδοχή της δεξιότητας του Σαολίν Λουόχαν Τσουάν, «Προστασία της Ζωής», Χούσεν Σίπα Σάο [Κιν.: Shàolín luóhàn hù shēn shíbā shǒu 少林罗汉护身十八手], με την γνωστή διεθνή ονομασία Τονγκ Μπι Τσουάν [Κιν.: Shàolín tōng bì quán 少林通臂拳], από τον Δάσκαλο Σι Γιαν Τζουό [κιν.: shì yán zhuō 释延卓] - Σταυρίδη Ιορδάνη Ιδρυτή και Διευθυντή του ΕΠΟΣ και τη βοηθό του Δασκάλα Σταυρίδου Αλεξάνδρα του Α.Σ. Αρτέμιδας "Αριστόμαχος".

Την ημερίδα παρακολούθησαν οι Κοκκάλας Λάμπρος του A.Σ. Σαολίν Ουράνιος Δράκος, Μπάνερ Άντριου του «ΛΕΥΚΟΥ ΛΩΤΟΥ», Δελής Γιώργος του Α.Σ. Σαολίν «ΛΕΥΚΟ ΑΛΟΓΟ», ο Κατακαλαίος Δημήτρης, η Aντωνίου Έφη του Α.Σ. Άνεμος και οι μαύρες ζώνες Δούμουρα Ζηνοβία και Κατακαλαίου Νικολέτα.


Σας Υπενθυμίζουμε ότι: Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του celestial-dragon.gr, διατίθεται στους επισκέπτες αυστηρά και μόνο για προσωπική χρήση. ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η αναδημοσίευση, η αναπαραγωγή, ολική, μερική ή περιληπτική ή κατά παράφραση ή διασκευή απόδοση του περιεχομένου του παρόντος web site με οποιονδήποτε τρόπο, ηλεκτρονικό, μηχανικό, φωτοτυπικό, ηχογράφησης ή άλλο, άνευ εγγράφου αδείας του celestial-dragon.gr συμφώνως προς τη Νομική Βάση περί πνευματικής ιδιοκτησίας, συγγενικών δικαιωμάτων και πολιτιστικών θεμάτων και κυρίως του Ν. 2121/93, αρ. 66Α ή νεωτέρου αυτού. Παρακαλούμε σημειώσατε ότι παραβίαση των πνευματικών ή οποιονδήποτε άλλων προστατευόμενων δικαιωμάτων μας μπορεί να οδηγήσει σε αστικές ή ποινικές διαδικασίες εναντίον σας.



TEΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ

Aποκλειστική Ιδιοκτησία Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος