4ο Πρωτάθλημα Σαολίν Κουνγκ Φου

 Α.Σ. «ΟΥΡΑΝΙΟΣ ΔΡΑΚΟΣ»

ΣΑΟΛΙΝ ΚΟΥΝΓΚ ΦΟΥ ΝΕΑ ΣΜΥΡΝΗ

ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ «ΟΥΡΑΝΙΟΣ ΔΡΑΚΟΣ»





Ανακοίνωση νομικού περιεχομένου.

Οι πληροφορίες που περιέχει ο παρών ιστότοπος υπόκεινται σε Δήλωση Αποποίησης Ευθύνης, σε Επιφύλαξη Δικαιωμάτων Πνευματικής Ιδιοκτησίας και σε Κανόνες Περί Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων.

Παρακαλούμε πριν συνεχίσετε να διαβάσετε τους Όρους και Τις Προϋποθέσεις Χρήσης.

20/06/2022

4ο Πρωτάθλημα Σαολίν Κουνγκ Φου

4ο Διασυλλογικό Πρωτάθλημα Σαολίν Κουνγκ Φου

Τη Κυριακή 12 Ιουνίου, 2022, ο Α.Σ. Νέας Σμύρνης Ουράνιος Δράκος συμμετείχε με επιτυχία στο 4o Διασυλλογικό Πρωτάθλημα Σαολίν Κουνγκ Φου, που πραγματοποιήθηκε στο Δημοτικό Στάδιο "Δημήτρης Δημητρίου" της πόλης των Σπάτων. Το πρωτάθλημα, το οποίο γίνεται για Τέταρτο χρόνο στην Ελλάδα, διεξήχθη υπό την αιγίδα της Ελληνικής Ομοσπονδίας Wushu - Kung Fu [Αρ. Πρωτ. 2759/22], είχε τη στήριξη του Δήμου Σπάτων - Αρτέμιδας και του Αθλητικού Οργανισμού Σπάτων - Αρτέμιδος, την αρωγή του Ελληνικού Πολιτιστικού Οργανισμού Σαολίν και διοργανώθηκε από τον Αθλητικό Σύλλογο Αρτέμιδος Αριστόμαχο και το Δάσκαλο Ιορδάνη Σταυρίδη.

Ο Δάσκαλος του Συλλόγου μας, Κοκκάλας Λάμπρος συνόδευσε 15 Αθλητές και Αθλήτριες οι οποίοι διαγωνίστηκαν σε διάφορες δεξιότητες και κατηγορίες καταφέρνοντας να κατακτήσουν 7 Χρυσά, 5 Ασημένια και 2 Χάλκινα μετάλλιο.

Αναλυτικά

Παίδες 12 -15 Προχωρημένο Επίπεδο 1η Θέση Σκορδάς Θεόδωρος
Παίδες 12 -15 Κοντάρι 1η Θέση Σκορδάς Θεόδωρος
Παίδες 12 -15 Άλλα Όπλα 2η Θέση Καλοπίσης Ορέστης
Παγκορασίδες 9 -12 Πλατύ Σπαθί 2η Θέση Μούτσιου Μαριαλένα
Παγκορασίδες 9 -12 Μέσο Επίπεδο 1η Θέση Δουράκη Στεφανία 2η Θέση Γκουντούφα Κατερίνα
Παγκορασίδες 9 -12 Κορυφαίο Επίπεδο 3η Θέση Φιλέα Θεοδώρα
Κορασίδες 13 -15 Βασικό Επίπεδο 2η Θέση Μαντούβαλου Άρσω
Κορασίδες 13 -15 Στραβό Σπαθι 2η Θέση Ρέϊντ Αλεξάνδρα
Γυναίκες 18+ Κοντάρι 1η Θέση Αστέρη Νικολία
Άντρες 18+ Βασικό Επίπεδο 3η Θέση Αδάμ Μάριος
Άντρες 18+ Κορυφαίο Επίπεδο 1η Θέση Χονδρογιάννης Σταμάτης
Άντρες 18+ Άλλα Όπλα 1η Θέση Κοκκώσης Αλέξανδρος
Γυναίκες 18+ Σαολίν Ρόου Τσουάν 1η Θέση Αστέρη Νικολία

Σας Υπενθυμίζουμε ότι: Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του celestial-dragon.gr, διατίθεται στους επισκέπτες αυστηρά και μόνο για προσωπική χρήση. ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η αναδημοσίευση, η αναπαραγωγή, ολική, μερική ή περιληπτική ή κατά παράφραση ή διασκευή απόδοση του περιεχομένου του παρόντος web site με οποιονδήποτε τρόπο, ηλεκτρονικό, μηχανικό, φωτοτυπικό, ηχογράφησης ή άλλο, άνευ εγγράφου αδείας του celestial-dragon.gr συμφώνως προς τη Νομική Βάση περί πνευματικής ιδιοκτησίας, συγγενικών δικαιωμάτων και πολιτιστικών θεμάτων και κυρίως του Ν. 2121/93, αρ. 66Α ή νεωτέρου αυτού. Παρακαλούμε σημειώσατε ότι παραβίαση των πνευματικών ή οποιονδήποτε άλλων προστατευόμενων δικαιωμάτων μας μπορεί να οδηγήσει σε αστικές ή ποινικές διαδικασίες εναντίον σας.



TEΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ

Aποκλειστική Ιδιοκτησία Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος