Σεμινάριο συστημικής διδασκαλίας στην Ηλεία

 Α.Σ. «ΟΥΡΑΝΙΟΣ ΔΡΑΚΟΣ»

ΣΑΟΛΙΝ ΚΟΥΝΓΚ ΦΟΥ ΝΕΑ ΣΜΥΡΝΗ

ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ «ΟΥΡΑΝΙΟΣ ΔΡΑΚΟΣ»

Ανακοίνωση νομικού περιεχομένου.

Οι πληροφορίες που περιέχει ο παρών ιστότοπος υπόκεινται σε Δήλωση Αποποίησης Ευθύνης, σε Επιφύλαξη Δικαιωμάτων Πνευματικής Ιδιοκτησίας και σε Κανόνες Περί Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων.

Παρακαλούμε πριν συνεχίσετε να διαβάσετε τους Όρους και Τις Προϋποθέσεις Χρήσης.

16/06/2015

Σεμινάριο συστημικής διδασκαλίας στην Ηλεία

Σεμινάριο συστημικής διδασκαλίας στην Ηλεία

Στα πλαίσια του έντονου ενδιαφέροντος για τον πολιτισμό και την κουλτούρα του Σαολίν, που δείχνουν οι σπουδαστές και οι σπουδάστριες των πολιτιστικών φορέων στην Αμαλιάδα και τον Πύργo, διοργανώθηκε από το ΕΠΟΣ και το Διευθυντή του Κέντρου της Αμαλιάδας, Σιφού Καπατσούλια Παναγιώτη – Σι Μιάο Γιν [κιν.: shìmiàoyīn 释妙音], μία Εκπαίδευση Συστηματικής Διδασκαλίας, που είχαν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν μόνον οι προχωρημένοι σπουδαστές και σπουδάστριες, των αναγνωρισμένων Σωματείων της Ηλείας.

Στο εκπαιδευτικό αυτό σεμινάριο που πραγματοποιήθηκε τη Κυριακή 14 Ιουνίου 2015, μετά από την ολοκλήρωση των Συνεδρίων Αξιολόγησης σε Αμαλιάδα και Πύργο παρουσιάσtηκε, το στυλ «Γροθιά της μικρής ροής» - Σιάο Χόον Τσουάν [κιν: xiǎohóngquán 小洪拳], και η «Γροθιά των 7 Αστεριών» - Τσι Σιν Τσουάν [κιν.: Qīxíngquán 七星拳]. Την παρουσίαση είχε αναλάβει η τελειόφοιτη της Ο.Α.Σ.Κ.Φ. «ΑΡΙΣΤΟΜΑΧΟΣ» Αντάρη Κωνσταντίνα [4ο Ντουάν Ουέϊ Μέσου Επιπέδου] και ο Σπουδαστής Γιαννακόπουλος Κώστας [3ο Ντουάν Ουέϊ Βασικού Επιπέδου] υπό την καθοδήγηση του Δασκάλου του Κέντρου μας Κοκκάλα Λάμπρο, [6ο Ντουάν Ουέϊ Ανώτερου Επιπέδου].

Παράλληλα πραγματοποιήθηκε και τρίωρη εκπαίδευση αποκλειστικά για τους Δασκάλους του Ελληνικού Πολιτιστικού Οργανισμού Σαολίν, υπό την καθοδήγηση του τον Διευθυντή του Πολιτιστικού Κέντρου Σαολίν Αθήνας [ΠΟΚΕΣΑ], Δάσκαλο Κατακαλαίο Δημήτρη - Σι Γιαν Κουνγκ [κιν.: shì yán kōng 释延空] και την εποπτεία του Δάσκαλου Σταυρίδη Ιορδάνη - Σι Γιαν Τζουό [κιν.: shì yán zhuō 释延卓], ιδρυτή και διευθυντή του [ΕΠΟΣ].

Σας Υπενθυμίζουμε ότι: Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του celestial-dragon.gr, διατίθεται στους επισκέπτες αυστηρά και μόνο για προσωπική χρήση. ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η αναδημοσίευση, η αναπαραγωγή, ολική, μερική ή περιληπτική ή κατά παράφραση ή διασκευή απόδοση του περιεχομένου του παρόντος web site με οποιονδήποτε τρόπο, ηλεκτρονικό, μηχανικό, φωτοτυπικό, ηχογράφησης ή άλλο, άνευ εγγράφου αδείας του celestial-dragon.gr συμφώνως προς τη Νομική Βάση περί πνευματικής ιδιοκτησίας, συγγενικών δικαιωμάτων και πολιτιστικών θεμάτων και κυρίως του Ν. 2121/93, αρ. 66Α ή νεωτέρου αυτού. Παρακαλούμε σημειώσατε ότι παραβίαση των πνευματικών ή οποιονδήποτε άλλων προστατευόμενων δικαιωμάτων μας μπορεί να οδηγήσει σε αστικές ή ποινικές διαδικασίες εναντίον σας.

TEΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ

Aποκλειστική Ιδιοκτησία Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος