Πιστοποίηση Σαολίν Ρόου Τσουάν Γκον Φα

 Α.Σ. «ΟΥΡΑΝΙΟΣ ΔΡΑΚΟΣ»

ΣΑΟΛΙΝ ΚΟΥΝΓΚ ΦΟΥ ΝΕΑ ΣΜΥΡΝΗ

ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ «ΟΥΡΑΝΙΟΣ ΔΡΑΚΟΣ»





Ανακοίνωση νομικού περιεχομένου.

Οι πληροφορίες που περιέχει ο παρών ιστότοπος υπόκεινται σε Δήλωση Αποποίησης Ευθύνης, σε Επιφύλαξη Δικαιωμάτων Πνευματικής Ιδιοκτησίας και σε Κανόνες Περί Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων.

Παρακαλούμε πριν συνεχίσετε να διαβάσετε τους Όρους και Τις Προϋποθέσεις Χρήσης.

27/02/2020

Πιστοποίηση Σαολίν Ρόου Τσουάν Γκον Φα

Πιστοποίηση Σαολίν Ρόου Τσουάν Γκον Φα

Στην Κεντρική Λέσχη του Ελληνικού Πολιτιστικού Οργανισμού Σαολίν στη Λούτσα, βρέθηκε ο Δάσκαλος του Σωματείου μας Κοκκάλας Λάμπρος το Σάββατο 22 Φεβρουαρίου 2020, για να συμμετάσχει στην Επίσημη Αξιολόγηση - Πιστοποίηση Δασκάλων στη κατηγορία των μαλακών τεχνών του Σαολίν Ρόου Τσουάν Γκον Φα [Κιν.: Shàolín róuquán gōngfǎ 少林柔拳功法], μετά από αίτηση του Κέντρου Πολιτισμού Σαολίν Πύργου, για την Σπουδάστρια Λιαροπούλου Δώρα και τον Σπουδαστή Μαλεβίτη Δημήτριο οι οποίοι έχουν συμπληρώσει τα προαπαιτούμενα κριτήρια [τουλάχιστον 3 συνεχόμενα έτη σπουδών, παρακολούθηση των ημερίδων του ΕΠΟΣ σχετικά με την Κινέζικη Παραδοσιακή Ιατρική, προσωπική παρουσίαση του Ρόου Τσουάν σε δύο τουλάχιστον Φεστιβάλ Πανελλήνιας εμβέλειας, ενεργή συμμετοχή διδασκαλίας].

Οι Σπουδαστές του ΦΟΙΝΙΚΑ, αξιολογήθηκαν σε άοπλες δεξιότητες [Κιν.: lù 路], σε δεξιότητα με ίσιο σπαθί τζιαν [Κιν.: jiàn 剑], τεχνικές τσι γκον [Κιν.: qìgōng 气功], μαχητική ικανότητα και επιδεξιότητα [Κιν.: Wǔ shēn shǒu 武身手], Εφαρμογή-Χρήση [Κιν.: yùnyòng 运用] και ιστορικά στοιχεία.

Την επιτροπή αποτελούσαν οι δάσκαλοι Κατακαλαίος Δημήτρης - Σι Γιαν Κουνγκ [κιν.: shì yán kōng 释延空] του ΕΠΟΣ, ο Δάσκαλος Κοκκάλας Λάμπρος του ΚΕ.ΠΟ.ΣΑ. «Ουράνιος Δράκος» και ο Δάσκαλος Δελής Γιώργος του ΚΕ.ΠΟ.ΣΑ.Π. «ΛΕΥΚΟ ΑΛΟΓΟ» πτυχιούχοι του Ινστιτούτου Έρευνας Πολεμικών Τεχνών και Πολιτισμού του Τσανγκτσούν [Κιν.: Zhǎngchūn jīng kāi fútú hànxué yánjiū 长春 经开 国学 武道研究会] και κάτοχοι ειδικής πιστοποίησης έδρας εξεταστικής επιτροπής από την Κρατική Λαϊκή Ακαδημία Γουσού της Λουογιάν.

Τη γενική εποπτεία είχε ο Γενικός Διευθυντής του ΕΠΟΣ Σταυρίδης Ιορδάνης - Σι Γιαν Τζουό [κιν.: shì yán zhuō 释延卓], επίσημος εκπρόσωπος της Κουλτούρας και του Πολιτισμού του Σαολίν στην Ελλάδα και κληρονόμος των «Πολεμικών Τεχνών της Παραδοσιακής Ορθόδοξης Σχολής του Σαολίν» [Κιν.: Shàolín chuántǒng zhèngzōng wǔgōng 少林传统正宗武功] στην οποία ανήκει κατ' αποκλειστικότητα το Σαολίν Ρόου Τσουάν Γκον Φα.

Με την ολοκλήρωση των διεργασιών της Αξιολογητικής Πιστοποίησης η Σπουδάστρια Λιαροπούλου Δώρα και ο Σπουδαστής Μαλεβίτης Δημήτριος, κρίθηκαν άξιοι να φέρουν τον Βαθμό Δασκάλου 3ου Επιπέδου στο Σαολίν Ρόου Τσουάν Γκον Φα και εντάχθηκαν, επισήμως στο Διδακτικό δυναμικό του ΕΠΟΣ.

Σας Υπενθυμίζουμε ότι: Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του celestial-dragon.gr, διατίθεται στους επισκέπτες αυστηρά και μόνο για προσωπική χρήση. ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η αναδημοσίευση, η αναπαραγωγή, ολική, μερική ή περιληπτική ή κατά παράφραση ή διασκευή απόδοση του περιεχομένου του παρόντος web site με οποιονδήποτε τρόπο, ηλεκτρονικό, μηχανικό, φωτοτυπικό, ηχογράφησης ή άλλο, άνευ εγγράφου αδείας του celestial-dragon.gr συμφώνως προς τη Νομική Βάση περί πνευματικής ιδιοκτησίας, συγγενικών δικαιωμάτων και πολιτιστικών θεμάτων και κυρίως του Ν. 2121/93, αρ. 66Α ή νεωτέρου αυτού. Παρακαλούμε σημειώσατε ότι παραβίαση των πνευματικών ή οποιονδήποτε άλλων προστατευόμενων δικαιωμάτων μας μπορεί να οδηγήσει σε αστικές ή ποινικές διαδικασίες εναντίον σας.



TEΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ

Aποκλειστική Ιδιοκτησία Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος