Απονομή Επίσημων Κρατικών Διπλωμάτων Ντουάν

 Α.Σ. «ΟΥΡΑΝΙΟΣ ΔΡΑΚΟΣ»

ΣΑΟΛΙΝ ΚΟΥΝΓΚ ΦΟΥ ΝΕΑ ΣΜΥΡΝΗ

ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ «ΟΥΡΑΝΙΟΣ ΔΡΑΚΟΣ»

Ανακοίνωση νομικού περιεχομένου.

Οι πληροφορίες που περιέχει ο παρών ιστότοπος υπόκεινται σε Δήλωση Αποποίησης Ευθύνης, σε Επιφύλαξη Δικαιωμάτων Πνευματικής Ιδιοκτησίας και σε Κανόνες Περί Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων.

Παρακαλούμε πριν συνεχίσετε να διαβάσετε τους Όρους και Τις Προϋποθέσεις Χρήσης.

02/06/2016

Απονομή Επίσημων Κρατικών Διπλωμάτων Ντουάν

Απονομή Επίσημων Κρατικών Διπλωμάτων Ντουάν

Τη Κυριακή 29 Μαΐου 2016, πραγματοποιήθηκε η τελετή απονομής των Αναγνωρισμένων από το Ελληνικό Κράτος Διπλωμάτων Ντουάν, σε όλους τους δασκάλους του ΕΠΟΣ από τον Πρόεδρο της Ομοσπονδίας Γου Σου - Κουνγκ Φου, κύριο Λάμπρο Σταμούλη.

Το Πρόεδρο κ. Σταμούλη Λάμπρο υποδέχθηκε στο Πολιτιστικό Κέντρο Σαολίν Αθήνας, ο Ιδρυτής και Διευθυντής του ΕΠΟΣ Σι Γιαν Τζουό - δάσκαλος Σταυρίδης Ιορδάνης μαζί με όλους τους δασκάλους του ΕΠΟΣ. Ο δάσκαλος Σταυρίδης Ιορδάνης, τον ευχαρίστησε για τη συνδρομή του στην προστασία και την διάδοση των πολεμικών τεχνών του Σαολίν στην Ελλάδα και του απένειμε μια Αναμνηστική Πλακέτα εκ μέρους της διοίκησης του ΕΠΟΣ.

Ο κ. Σταμούλης ευχαρίστησε όλα τα μέλη του ΕΠΟΣ για την θερμή υποδοχή και στη συνέχεια μίλησε για την Ελληνική Ομοσπονδία Γου Σου Κουνγκ Φου, αναφέροντάς τη ως μια μεγάλη οικογένεια όπου όλοι μαζί από κοινού πασχίζουν για το καλύτερο, για την ανάδειξη της τέχνης του Γουσού - Κουνγκ Φου, και της χώρας μας. Εξήγησε τέλος την αναγκαιότητα σύμπνοιας και ομαδικότητας όλων όσων ασχολούνται με τις Κινέζικες πολεμικές τέχνες, έτσι ώστε να καταφέρει η Ελλάδα να γίνει ένας πολύ ικανός αντίπαλος με διακρίσεις σε διεθνείς και άλλες εκδηλώσεις.

Στη συνέχεια ο κύριος Σταμούλης έκανε την απονομή των Επισήμων Διπλωμάτων Ντουάν και ευχήθηκε καλή συνέχεια, καλή σταδιοδρομία και πολλές επιτυχίες σε όλους. Στο δάσκαλο του Ουράνιου Δράκου, Κοκκάλα Λάμπρο, απονεμήθηκε το 4ο Ντουάν.

Απονομή Επίσημων Κρατικών Διπλωμάτων Ντουάν

Σας Υπενθυμίζουμε ότι: Το σύνολο του περιεχομένου και των υπηρεσιών του celestial-dragon.gr, διατίθεται στους επισκέπτες αυστηρά και μόνο για προσωπική χρήση. ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η αναδημοσίευση, η αναπαραγωγή, ολική, μερική ή περιληπτική ή κατά παράφραση ή διασκευή απόδοση του περιεχομένου του παρόντος web site με οποιονδήποτε τρόπο, ηλεκτρονικό, μηχανικό, φωτοτυπικό, ηχογράφησης ή άλλο, άνευ εγγράφου αδείας του celestial-dragon.gr συμφώνως προς τη Νομική Βάση περί πνευματικής ιδιοκτησίας, συγγενικών δικαιωμάτων και πολιτιστικών θεμάτων και κυρίως του Ν. 2121/93, αρ. 66Α ή νεωτέρου αυτού. Παρακαλούμε σημειώσατε ότι παραβίαση των πνευματικών ή οποιονδήποτε άλλων προστατευόμενων δικαιωμάτων μας μπορεί να οδηγήσει σε αστικές ή ποινικές διαδικασίες εναντίον σας.

TEΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ

Aποκλειστική Ιδιοκτησία Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος